Kent Haberleri

Gram altının geleceği rakamlar peş peşe açıklandı! 1 gram bile altını olanların resmen nutku tutuldu! Hemen bir göz atın

Gündemden düşmeyen altın piyasasındaki hareketlilik sürerken, Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş gram altının geleceği rakamları peş peşe açıkladı! 1 gram bile altını olanların resmen nutku tutuldu! Hemen bir göz atın...2022 yılına 769 liradan merhaba diyen gram bugün 1

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan gram altının geçtiğimiz hafta girdiği yükseliş hala devam ediyor. 2022 yılına 769 liradan merhaba diyen gram bugün 1.060 liradan işlem görüyor.

Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş gram altının geleceği rakamları peş peşe açıkladı! 1 gram bile altını olanların resmen nutku tutuldu! Hemen bir göz atın...

RİSK HALA DEVAM EDİYOR

Karar'da yer alan habere göre, ABD enflasyon verilerinin beklentilerin altında gelmesiyle FED'in faiz kararında beklenilen ılımlı para politikası altın ile değerli metal fiyatlarındaki sert yükselişe de destek verdi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, ilerleyen süreçte FED Başkanı Jerome Powell tarafından yapılan "Faizleri indirmeden önce enflasyonun yüzde 2'ye gerilediğinden emin olmamız gerekiyor. Enflasyonun yüzde 2'ye doğru gittiğinden emin olduğumuz zaman faiz artırım hızını yavaşlatacağız." açıklaması ise piyasayı da etkiledi.

YÜKSELİŞ DAHA YENİ BAŞLIYOR!

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altın piyasası ile ilgili önemli açıklamalar yapan İslam Memiş, önümüzdeki birkaç ay biraz daha zorlu geçebileceği için temkinli olmanın gerektiğini söyledi.

İslam Memiş yaptığı açıklamada 8 aydır baskılanan altın ve gümüş gibi değerli metallerin manipüle edildiğini söyleyerek, altın zincirlerini kırdığını belirtti.  Yükselişin daha yeni başladığını dile getiren Altının Efendisi İslam Memiş, zaman zaman kar satışları olacağını söyleyerek, şu an altının ons fiyatının 1770 dolar olduğunu dile getirdi. 

İslam Memiş yaptığı açıklamada 1700 direnç seviyesi kırıldıktan sonra yukarıda 1815 seviyesi olduğunu ve kısa sürede 1800 dolarların konuşulmaya başlanacağını söyledi.

Altının Efendisi olarak bilinen İslam Memiş gram altının geleceği rakamları peş peşe açıkladı! 1 gram bile altını olanların resmen nutku tutuldu! Hemen bir göz atın...

"YUKARI YÖNLÜ SÜRECEK"

Yine verilen detaylara göre, İslam Memiş, gram altının TL fiyatının şu an 1.068 TL seviyelerinde olduğunu fakat yukarıda 1.090 lira seviyesi olduğunu kaydederek sonrasında 1.100’lü rakamların artık yavaş yavaş konuşulmaya başlanacağını söyledi.

İslam Memiş yaptığı açıklamada gerek fiziki yönde gerek ise de merkez bankaları yönünde altın talebinin hala devam ettiğini söyleyerek, özellikle merkez bankalarının biraz daha durgunluk yaşadığı dönemlerde Euro/Dolar paritesi Sterlin/Dolar paritesi altın ile gümüş gibi emtialarda da yeniden yukarı yönlü hareketliliğin yaşanıldığının görülebileceğini belirtti.

1 Ocak 2023 asgari ücret zammı peş peşe hesaplandı! Bu rakamları görenlerin resmen nefesi kesildi! Hemen siz de bakın

Emekli promosyonunda ipler koptu! Ziraat, Halkbank, Vakıfbank peş peşe açıkladı! Duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

Altında bu defa resmen 7 şiddetinde deprem! Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! İşte 20 Kasım altın fiyatları