Altın & Gümüş

Gram altının o tarihte ulaşacağı rakam şok etti! Altın fiyatları fırlayacak! Altını olanlar hemen bu açıklamaya bakın!

Gram altın fiyatı 1000 Türk Lirası'nın üzerinde seyrederken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten altın fiyatlarına ilişkin çarpıcı bir açıklama geldi. Peki altın yılsonunda kaç lira olacak? Altın yükselecek mi? Gram altın kaç TL'ye yükselecek?  Gram altın ne kadar olacağını yanıtlayan Yıldırımtürk, yıl sonuyla ilgili de tahminlerini açıkladı

Gram altın fiyatı 1000 Türk Lirası'nın üzerinde seyrederken, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten altın fiyatlarına ilişkin çarpıcı bir açıklama geldi. Gram altın ne kadar olacağını yanıtlayan Yıldırımtürk, yıl sonuyla ilgili de tahminlerini açıkladı. 

 

Altın, ABD ekonomisinin yavaşlamasıyla ve Fed’in faiz artışını yavaşlatacağı beklentileriyle Mart'tan beri en büyük haftalık artışını gerçekleştirdi. 

Peki altın yılsonunda kaç lira olacak? Altın yükselecek mi? Gram altın yükselir mi? İşte Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ün dikkatleri çeken o açıklaması...

Gram altın fiyatlarındaki artış devam ederen, 2022 yıl sonu altın fiyatları için yapılan tahminler yatırımcıları şaşırtıyor. 29 Temmuz Cuma günü (dün) 1019 TL'den işlem gören gram altının kademeli olarak yükseleceği ve yıl sonunda 1.500 TL'ye ulaşacağı tahmin ediliyor. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre; Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, ons altının önümüzdeki dönemde bir süre 1.800-1.950 dolar bandında hareket edeceğine, ardından 1.950 dolar seviyesini de aşarak sene sonunda 2 bin 50 doları göreceğine dikkat çekti. 

GRAM ALTIN YIL SONUNDA BU RAKAMI GÖRECEK

Altın fiyatlarında yaşanan artışın enflasyondaki yükseliş ve jeopolitik gerginlikler olduğuna vurgu yapan Yıldırımtürk, 985 TL'ye düşen gram altın fiyatının dün itibarıyla 1.019 TL'ye ulaştığının altını çizdi. 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, gelecek dönemlerde gram altın fiyatlarının 1.350 Türk Lirası seviyelerine kadar ulaşacağına dikkat çekti. 

Altın 1 ay sonra o rakamı görecek! Piyasa kahini İslam Memiş yeni zirve için çarpıcı bir rakam verdi! Hemen bakın...

Emekliye promosyon müjdesi! Bankalar kesenin ağzını açtı! Vakıfbank, Halkbank, TEB, Ziraat Bankası, Yapı Kredi...

Dolarda son dakika: Dolar sınıra dayandı! 1 dolar kaç TL oldu? Hemen bakın! İşte 30 Temmuz 2022 dolar kuru...