27 / 04 / 2024

Graniser Anadolu motiflerini yaşam alanlarına taşıyor!

Graniser Anadolu motiflerini yaşam alanlarına taşıyor!

Graniser Vardar, Dicle ve Harran serileri ile tarihin o hiç eskimeyen motiflerini modern bir yaklaşımla günümüz mekanlarına taşıyor. Desenler, klasik, modern ve doğal çizgilerden vazgeçemeyenlere hitap ediyor.





Anadolu’nun geleneksel tasarımları, Graniser’in modern üretim teknikleri ile Vardar, Dicle ve Harran serilerinde yeniden hayat buluyor.


Graniser çağdaş tasarımlarının yanı sıra, Vardar, Dicle ve Harran serileri ile tarihin o hiç eskimeyen motiflerini modern bir yaklaşımla günümüz mekanlarına taşıyor. Binlerce yıllık gelenek ve birikimden süzülerek gelen desenler, klasik, modern ve doğal çizgilerden vazgeçemeyenlere hitap ediyor.


Salon, banyo, mutfak, cafe, restorant kısacası tüm yaşam alanlarında keyifle kullanılabilecek 45x45 ölçülerindeki karolar, bütünleşerek büyük bir deseni oluşturuyor. Kahve tonlarındaki  renkleri ile dikkat çeken karolar, yatay yüzeylerde de rahatlıkla uygulanabiliyor.


Graniser Seramik Hakkında: Seramik ve granit üretiminde Türkiye’nin lider üreticileri arasında yer alan Graniser, Akhisar/Manisa’da 275 dönüm alan üzerine kurulu fabrikasıyla toplamda 23 milyon m2 üretim kapasitesine sahip, 1000’ e yakın çalışanı ile duvar ve yer karosu, sırlı granit, dekor, bordür üretmekte ve kurduğu satış noktaları ile dünyanın farklı yerlerindeki müşterilerine hizmet vermektedir. 




Geri Dön