03 / 05 / 2024

Granz Tekstil'in ilk mağazası Galataport'ta!

Granz Tekstil'in ilk mağazası Galataport'ta!

Mayo, şort ve bikini alanında üretim yapan Granz Tekstil Galataport'ta mağaza açmayı hedefliyor. 



Yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte mayo, şort ve bikini piyasası da hareketlendi. Bu alanda üretim yapan firmalardan biri de Granz Tekstil. Yaklaşık iki yıl önce piyasaya giren firma, yaz aylarında mayo, bikini ve şort, kış mevsiminde ise şapka, bere ve atkı üretimi yapıyor. Mercan ve Laleli'de iki toptan mağazası olan firmanın ürünleri yurtiçindeki birçok mağazada satılıyor. Ayrıca BİM, Migros gibi zincir marketlerin de tedarikçisi. Ürünleri başta Ortadoğu ülkeleri olmak üzere 20'nin üzerinde ülkeye ihraç ediliyor. Bunlar arasında Hollanda, Fransa gibi Avrupa ülkeleri de var.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Granz Tekstil şu anda ciddi bir yatırım aşamasında olması. Duyduğumuza göre, firma bu sıralar perakende mağazacılık konusunda adımlar atmaya hazırlıyormuş. Lokasyon olarak Türkiye'nin sahil kesimleirni hedefliyormuş.Hatta ilk yer olarak Bodrum Yalıkavak belirlenmiş ve burada yer arayışına girilmiş. Yalıkavak'ta cadde üzerinde yer arayan Granz Tekstil'in patronu Hüseyin Yolcu, ilk mağazasını bu yaz açmayı düşünüyormuş.

Bu mağazanın ardından Çeşme, Alaçatı, Göcek, Marmaris ve Antalya'da mağazalar açılacakmış. Yolcu Galataport'ta da bir mağaza açmak istiyormuş ve bu yönde görüşmelere başlanmış. Yılda yaklaşık 1 milyon mayo ve bikini üretimi yapan firmanın şapka ve bere üretimi ise yıllık 1.5 milyon adet civarında. Üretimini Bursa ve İstanbul Avcılar'daki fabrikasında gerçekleştiren firma, yaklaşık 50 firmaya da fason üretim yaptırıyor.

 


Geri Dön