27 / 04 / 2024

Greenist Güneşli'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Greenist Güneşli'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Saray Grup'un Güneşli'de hayata geçirdiği Greenist projesinde, evleneceklere özel bir kampanya başladı. Buna göre, 23 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim yapılacak.



Saray Grup'un Güneşli'de hayata geçirdiği Greenist projesinde, evleneceklere özel bir kampanya başladı. Buna göre, 23 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim yapılacak. Evlilik listelerinin ilk ve en zorlayıcı maddesinin kuşkusuz "ev" olduğuna dikkat çeken Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici, "Günümüzde, bütçeye uygun ev bulunamadığı için bu özel kararı yıllarca erteleyen çiftler var maalesef' dedi. 


ÇİFTLERE KATKI 

Dikici sözlerine şöyle devam etti, "Bizler de evlenmeye karar veren çiftlerin "ev'lenmesine katkıda # bulunalım istedik. Yeni evli çiftler için ideal olan 2+1 dairelerimiz, 115 metrekare ile 155 metrekare aralığında değişen büyüklükleri ve ferah kullanım alanları ve evle birlikte teslim edilen beyaz eşyalarıyla hayatı kolaylaştırıyor" diye konuştu. 


Posta


Geri Dön