10 / 05 / 2024

Greenist Güneşli 2015 kampanyası

Greenist Güneşli 2015 kampanyası

Saray Grup'un Güneşli'de hayata geçirdiği Greenist projesinde, evleneceklere özel bir kampanya başladı. Buna göre, 23 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim yapılacak.

Greenist Güneşli ödemeleri!

Greenist Güneşli projesinde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. İşte, Greenist Güneşli ödemeleri...

Greenist Güneşli adres!

Toplam 174 adet daireden meydana gelen Greenist Evleri'nde son dubleks daireler için satış süreci devam ediyor. Greenist Güneşli adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor

Greenist Güneşli'de son daireler! 477 bin TL'ye!

Greenist Güneşli'de 477 bin TL'den başlayan fiyatlarla son dairelerin satışları devam ediyor. Greenist Evleri Güneşli projesinde son 40 adet daire kaldı...

Referans Güneşli 2015 sonu değerleme raporu!

Kiler GYO Bağcılar, Kirazlı Köyü, 245DS2C Pafta 2339 Ada 13 Parsel No'lu, 9.234,52m2 Yüzölçümlü, "Arsa" Nitelikli Gayrimenkulün Arsa Karşılığı Hasılat Paylaşım İşi kapsamında inşa edilen Referans Güneşli'nin değerleme raporunu yayınladı.

Güneşli Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Güneşli Park hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Güneşli Park Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Güneşli Park bayramda kaça kadar açık? Güneşli Park AVM bayramda kaçta açılacak

Güneşli Sağlam Park ulaşım!

İnşaat çalışmalarının 2015 yılının Mart ayında başlandığı proje toplam 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Güneşli Sağlam Park ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor.

Balance Güneşli basın toplantısı 26 Ağustos'ta!

Güneşli Bölgesi'nin tek A+ Plus projesi Balance Güneşli'de teslime yaklaşılıyor... Ev sahipliğini Balance Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Çoban'ın üstlendiği toplantı 26 Ağustos 2015 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Greenist Güneşli'de yüzde 10 indirim fırsatı!

Saray Grup'un Güneşli'de hayata geçirdiği Greenist projesinde, evleneceklere özel bir kampanya başladı. Buna göre, 23 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim yapılacak.

Güneşli Greenist'te 15 Nisan'a kadar yüzde 10 indirim!

Güneşli Bölgesi’nde yaşamın başladığı Greenist konutlarında,ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat. Greenist, 5-15 Nisan tarihlerinde 1+1 dairelerde yüzde 10 oranında indirim sunuyor.

Kiler GYO Referans Güneşli'de 36 ay sıfır faiz imkanı!

KİLER GYO'nun 2015 yılı planları içinde yer alan Güneşli ve Kartal'daki projeleri için ilk adımlar atıldı. Şirket ilk adımda Referans Güneşli için ön talep toplama sürecini başlattı.

Güneşli Cadde Rezidans iletişim!

Teslimleri 2015 yılının Temmuz ayında yapılması öngörülen Cadde Rezidans 'ta yüzde 25 peşin ödeme yapıldığında kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. Güneşli Cadde Rezidans iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Güneşli Cadde Rezidans nerede?

Daire teslimleri 2015 yılı Temmuz ayı içerisinde yapılacak olan Cadde Rezidans konut projesi 110 metrekarelik alanlara sahip dairelerden oluşuyor. Peki Güneşli Cadde Rezidans nerede?

Cadde Rezidans Güneşli fiyatları!

Cadde Rezidans projesinde teslimler Temmuz 2015 tarihinde gerçekleşecek. Projede dairelerin alanları 110 metrekare olarak dizayn edildi. İşte Cadde Rezidans Güneşli fiyatları...

Greenist Güneşli 2015 kampanyası Haberi

Greenist Güneşli 2015 kampanyası

Saray Grup'un Güneşli'de hayata geçirdiği Greenist projesinde, evleneceklere özel bir kampanya başladı. Buna göre, 23 Nisan-3 Mayıs tarihlerinde evlenenlere özel 2+1 dairelerde yüzde 10 indirim yapılacak. Evlilik listelerinin ilk ve en zorlayıcı maddesinin kuşkusuz "ev" olduğuna dikkat çeken Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici, "Günümüzde, bütçeye uygun ev bulunamadığı için bu özel kararı yıllarca erteleyen çiftler var maalesef' dedi. 


ÇİFTLERE KATKI 

Dikici sözlerine şöyle devam etti, "Bizler de evlenmeye karar veren çiftlerin "ev'lenmesine katkıda # bulunalım istedik. Yeni evli çiftler için ideal olan 2+1 dairelerimiz, 115 metrekare ile 155 metrekare aralığında değişen büyüklükleri ve ferah kullanım alanları ve evle birlikte teslim edilen beyaz eşyalarıyla hayatı kolaylaştırıyor" diye...