30 / 04 / 2024

Greenlife Rezidans'ta 119 bin TL'den başlıyor!

Greenlife Rezidans'ta 119 bin TL'den başlıyor!

Firma: Kar Yapı ve Kulhan İnşaat

Proje: Greenlife Residence

Dairelerin 119 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Greenlife Residence projesi İstanbul Anadolu yakası Kurtköy bölgesinde yükseliyor. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor...



İstanbul Anadolu yakası Kurtköy bölgesinde yaşama geçirilen Greenlife Residence, 129 adet daireden meydana geliyor. Projede dairelerin satışlarına devam ediliyor.


5 bin 348 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Greenlife Rezidans,  Kar Yapı ve Kulhan İnşaat  ortak projesi olarak yükseliyor. Projede firma bünyesinde 18 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor.


2 bloktan oluşan Kurtköy Greenlife Residence'ta, stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatiflerine yer veriliyor. 


Greenlife Rezidans ta 119 bin TL den başlıyor!


Blokların 9 katlı olarak tasarlandığı  Greenlife Residence  Kurtköy'de;  süs havuzu, dinlenme alanları, çocuk oyun parkı, yürüyüş parkurları, fitness salonu, açık yüzme havuzu, misafir otoparkı, sauna, kış bahçesi, anfi, kapalı otopark, basketbol sahası ve kafeterya gibi imkanlar mevcut.


Teslim tarihi Ekim 2014 olarak belirlenen Kurtköy Greenlife Rezidans'ta satışta olan stüdyo daireler 119 bin TL'den, 1+1 daireler ise 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Telefon: 0216 482 04 04 

Web Adresi: www.greenliferesidence.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön