02 / 05 / 2024

Grofen, Uluslararası Kalite Ödülü'nü aldı!

Grofen, Uluslararası Kalite Ödülü'nü aldı!

38'ncisi düzenlenen Uluslararası Kalite Ödülü töreninde Grofen İleri Yapı Teknolojileri İzolasyon, Uluslararası Kalite Ödülü'nü Türkiye'ye getirdi



İsviçre’nin Cenevre kentinde 38’ncisi düzenlenen Uluslararası Kalite Ödülü töreninde Türkiye’nin yüzünü güldüren bir sonuç geldi. Grofen İleri Yapı Teknolojileri İzolasyon, yarışmada Uluslararası Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

Trade Leader’s Club’ın işbirliği ile verilen ödülün töreni Cenevre’deki İntercontinantal Otel’de düzenlendi. 112 ülkeden 7 bin üye firmanın verdiği bilgilerle sahibine ulaşan ödül, ürünleri ve hizmetleri ile yıl boyunca “küresel takdire değer görülen” bir sanayi markasını diğerlerinden ayırt etme” alanında verildi. Yarışmada 2010 yılındaki ödüle  Ankara  merkezli Grofen Yapı layık görüldü.
 
Grofen adına ödülü Genel Müdür Bülent Uğur Dertsiz, Trade Leader’s Club's Başkanı M. Antonio ile Türkiye Birleşmiş Milletler Dünya Ticaret Merkezi Daimi Temsilcisi Büyükelçi Bozkurt Aran'dan aldı. Genel Müdür Bülent Uğur Dertsiz’e ayrıca birde 'Ticari Mükemmeliyet' alanında da bir altın madalya verildi.
Milliyet Emlak


Geri Dön