19 / 05 / 2024

GROHE Cosmopolitan Koleksiyonunu üyesi Concetto yenilendi!

GROHE Cosmopolitan Koleksiyonunu üyesi Concetto yenilendi!

GROHE Cosmopolitan Koleksiyonunun bir üyesi olan Concetto serisini yenileyerek temiz hatları, dinamik yapısı ve geniş ürün seçeneği ile projeler için özel bir seri yarattı.



Yeni Concetto serisi modern görünümü, yenilikçi teknolojileri ve ürün çeşitliliği ile banyoların daha özgür bir şekilde planlanmasına imkan tanıyor.

GROHE DNAsının -yuvarlak, oval ve 7 derecelik açı- tüm elementlerinin net bir şekilde izlendiği yeni Concettonun öne doğru hafif eğimi modern ve dinamik bir imaj yaratıyor. Seri, mimarlar ve planlama uzmanlarına yüksek tasarım standartlarında fiyat performansı ile geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. Concettonun tek kumandalı lavabo bataryası, 3 delikli lavabo bataryası, duvardan ankastre lavabo bataryası seçeneklerinin yanı sıra 4 delikli küvet bataryası kombinasyonu da bulunuyor. Duvardan ankastre lavabo bataryasında bulunan GROHE AqueGuide sayesinde su çıkışı 50mmye kadar uzatılarak kaliteli bir su akışı sağlanıyor.


Ankastre banyo/duş bataryaları farklı uzunlukta çıkış uçları ile kombine edilirken, dikkat çekici asimetrik banyo ve duş bataryaları zor alanlar için uygulama kolaylığı sağlıyor. Ayrıca isteğe bağlı olarak duş bataryalarına entegre edilebilen GROHE EasyReach ile şampuan ve duş jeli gibi malzemelerin elinizin altında olması düşünülmüş. Yeni Concettonun modern ve minimalist tarzı mutfaklara da taşınabiliyor.


Seride bulunan GROHE EcoJoy® özelliği, ürünün performans düzeyini düşürmeden ve tasarımını etkilemeden su akışının sınırlandırılmasını ve su tüketiminin azaltılmasını sağlıyor. Ayrıca seri, GROHE QuickFix® özelliği ile hızlı ve kolay bir şekilde monte edilebiliyor. Bu uygulayıcı odaklı teknoloji, armatürün montajında %40 oranında zamandan tasarruf edilmesini sağlıyor. Ayrıca ısı limitleyici 28mm kartuşu, enerji tasarrufu sağlıyor.

GROHE Türkiye

Tel: 0(212) 328 00 93

www.grohe.com.tr

[email protected]


Geri Dön