27 / 04 / 2024

Gül İnşaat, İstanbul'da 4 projeye başlayacak!

Gül İnşaat, İstanbul'da 4 projeye başlayacak!

Bugüne kadar 20 bin civarında konut üreten Gül İnşaat, Otoport, Güneşli Park, Avcılar Park projelerine devam ediyor. İstanbul'un merkezi noktalarında ise 4 yeni projeye başlayacak



2011'in ilk çeyreğinde Beylikdüzü'nün en yüksek yapısı olan Skyport projesini tamamlayan ve teslimlerini gerçekleştiren Gül İnşaat'ın Bahçeşehir'in merkezinde yer alan Loca İstanbul projesinde de yaşam başladı. İstanbul'un daha merkezi noktalarına yönelen Gül İnşaat; Güneşli, Eyüp ve Bakırköy'de yeni projelere başlıyor. SABAH'ın sorularını yanıtlayan Gül İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül, Avcılar E-5 karayolu üzerinde 200 metre cepheli 120 bin metrekarelik otomobil alışveriş merkezi Otoport projesi, 300 daire ve 83 mağazadan oluşan Güneşli Park ve 280 konut ile 50 dükkandan oluşan Avcılar Park projelerine devam ettikleri bilgisini verdi.

BAKIRKÖY VE EYÜP'E GELİYOR
Yeni projeleriyle ilgili açıklamada bulanan Ali Gül, 'Park' konseptiyle başladıkları projelere Eyüp'te de devam edeceklerini belirterek, Avrupa Konutları TEM projesine komşu bir noktada, 100 bin metrekarelik arsa üzerinde 80 milyon TL'lik yatırımla 300 konut ve 100 mağazadan oluşacak Eyüp Park projesinin inşaatına başladıklarını kaydetti. Güneşli'de, Güneşli Park'ın ardından ikinci projenin hazırlıklarına da devam ettiklerini anlatan Ali Gül, Güneşli 2 projesinde 270 konut yer alacağını söyledi. Ali Gül, ayrıca Bakırköy Osmaniye'de Adliye'nin yakınında 45 milyon TL'lik yatırım değerine sahip 250 konutluk projenin inşaatına 2012 başında start vereceklerini dile getirerek, 2012 başında inşaatına başlayacakları bir diğer projenin de Beylikdüzü Kavaklı'da 60 bin metrekare inşaat alanına sahip 274 konut ve 70 adet dükkandan oluşan proje olduğunu kaydetti.

"Yabancıya satış için ayaklarına gideceğiz"
Ali Gül, "İki yıl önce Azerbaycan'da projelerimizi tanıtmak için organizasyon yaptık. Projelerimizden konut almak isteyenlerin büyük çoğunluğu mütekabiliyet ve bürokratik engeller nedeniyle vazgeçtiler. sınırlı sayıda Azeri, şirket kurarak ev aldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın müjdesini verdiği yasanın çıkmasıyla Körfez ülkeleri, Orta Doğu, Azerbaycan, İran ve Rusya'da potansiyel müşterilerin ayağına giderek hem projelerimizi hem de İstanbul'u tanıtacağız" dedi.
Sabah


Geri Dön