04 / 05 / 2024

Gül İstanbul Evleri'nde ev alana araba hediye!

 Gül İstanbul Evleri'nde ev alana araba hediye!

Gül İstanbul Evleri'nde yer alan kampanyada, daire satın alanlara çekilişsiz, kurasız 2013 model araba hediye ediliyor...



İstanbul Esenyurt'ta inşaatı tamamlanan Gül İstanbul evlerinden daire alanlar hemen yarın taşınarak oturmaya başlayacak. Daire alanlara çekilişsiz kurasız 2013 model bir araba hediye edileceği belirtilen proje, Torium alışveriş merkezine yakınlığı ve metrobüs hattına 3 dakikalık yürüme mesafesiyle dikkat çekiyor. 

Daire satışlarını üstlenen Mix Yatırım tarafından yapılan açıklamaya göre, Gül İstanbul Evleri'nde yer alan son 50 daire için oldukça karlı bir kampanya düzenlendi. Dairesini bugün alanların hemen yarın oturmaya başlayacağı veya profesyonel kiralama yöntemiyle daire tipine göre 700 TL ile 1500 TL arasında kiraya verebileceği belirtilen açıklamada 2+1 ve 4+2 olmak üzere dairelerin 165 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu ifade ediliyor.


BUGÜN AL YARIN OTUR

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Aka Yapı tarafından inşa edilen Gül İstanbul Evleri, Esenyurt  Torium Alışveriş merkezi'nin hemen arkasında yer alması, metrobüs durağına 3 dakikalık yürüme mesafesi, deniz ve şehir manzarasıyla önemli bir cazibe merkezi oluşturuyor. İçinde kiracısı olan pirim potansiyeli yüksek bir bölgede anahtar teslimi konut satışına başladık. yüzde 30 peşinat kalan kısım ise oldukça cazip banka kredisi imkanlarıyla ödenebilecek. Son 50 daire için başlattığımız kampanya ile daire alacaklara çekilişsiz kurasız 2013 model sıfır kilometre birer araba hediye edeceğiz. Dileyen hemen yarın evinin ve arabasının anahtarını teslim alabilir. Dileyen de kiraya vererek gelir elde edebilir"


Geri Dön