03 / 05 / 2024

Gül Toksoy, Arthur&Miller'da göreve başladı!

Gül Toksoy, Arthur&Miller'da göreve başladı!

Markalı gayrimenkul danışmanlığı sektöründe 10 yılı aşkın süredir üstün ve kaliteli hizmet anlayışı ile faaliyet gösteren Arthur&Miller Real Estate, kadrosunu   İnşaat Mühendisi Gül Toksoy ile güçlendirdi...



Markalı gayrimenkul danışmanlığı sektörüne getirdiği farklı yaklaşım ve yeniliklerle dikkat çeken Arthur&Miller Real Estate, sayıları sürekli artan franchise ofisleriyle ilişkileri ve tüm kurumsal iletişimini yeni bir isime emanet etti. Daha önce uzun yıllar inşaat ve gayrimenkul sektöründe çalışan Gül Toksoy, Arthur&Miller Real Estate"de œFranchise ve Kurumsal İletişim Koordinatörü olarak göreve başladı.  

Türkiye"de 10 yılı aşkın süredir gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Arthur&Miller; ticari ve konut gayrimenkul hizmetlerinden, yabancı uyruklu müşterilerine yönelik gayrimenkul danışmanlığına, başta turistik bölgeler olmak üzere villa ve dairelerin kısa süreli kiralamasından, gayrimenkul ile ilgili her türlü problemin çözümüne kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Merkez ofisi dışında şu anda İstanbul ve   Ankara'da toplam 9 franchise ofisi bulunan Arthur&Miller Real Estate, önümüzdeki dönemde, özellikle sosyal ve ekonomik olarak gelişmiş kalabalık şehirlerin yanı sıra turistik bölgelerde oluşturacağı yeni bayilik ağı ile ülke geneline yayılmayı hedefliyor.  

İ.T.Ü. İnşaat Fakültesi mezunu olan Gül Toksoy, iş yaşamında 2000 yılına kadar İstanbul"daki prestijli projelerde inşaat mühendisi olarak görev yaptı. 2006 yılından bu tarafa gayrimenkul sektöründe çalışan Toksoy, bu süre zarfında özellikle konut, arsa ve ticari gayrimenkul alanlarında uzmanlaştı.


Geri Dön