28 / 04 / 2024

Gülak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Gülak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Nail Ercan, Haiyet Ocak ve Mikail Güler imzasıyla kuruldu.



Gülak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Nail Ercan, Haiyet Ocak ve Mikail Güler imzasıyla kuruldu. 


Gülak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu: 1- Şirket inşaat işlerinin ve tesislerinin müteahhitliklerini yapabilir,yaptıklarını işeletebilir,gerçek ve tüzel kişilere kiraya verebilir,kiralayabilir. 2- Konusu ile ilgili her türlü inşaat malzemelerinin imalatını,ihracatını ,ithalatını,toptan ve perakende alım ve satışlarını yapabilir. 3- Şirket tesis,makine,alet, edavat, techizatları, iş makineleri,nakil vasıtalar satın alabilir,satabilir,kiralayabilir,kiraya verebilir. 4- Konusu ile ilgili ruhsatname,izin,imtiyaz,patent,marka ve ihtira beratini doğrudan alır,bunları tamamen veya kısmen devreder,başkalarına ait olanları devir alır, know-how anlaşmaları yapar.     Yurtiçinde ve yurt dışında fuar ve sergilere katılabilir.Organizasyonlara katılabilir. 5- Şirket yurt içinde ve yurt dışında finans kurumları ve bankalardan krediler alabilir.Vala ve kefalet krediler temin edebilir,mali,sinai,ticari kuruluşlara borçlanabileceği gibi bunlara kefalet verebilir.Bu konuda gerekli kefalet,rehin ve diğer gerekli sözleşmeleri yapabilir.   6- Amaç ve konuları ile ilgili faaliyette bulunan yerli ve yabancı gerçek ve tüzel kişilerle şirket kurabilir.kurulmuş ve kurulacak şirketlere iştirak etmek,müşterek konsorsiyumlara girerek ihalelere  katılabilir. Distrübütörlük,acentelik ve bayilik alabilir,şubeler,satış mağazaları ve bürolar açabilir.    


Gülak Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Tepeüstü Mah.Doğanevler Cad. 38 K-3 D-1-Ek-1 Ümraniye 


Geri Dön