02 / 05 / 2024

Gümüş alalım mı? sorusuna net yanıt: Alalım, alalım, alalım!

Gümüş alalım mı? sorusuna net yanıt: Alalım, alalım, alalım!

Altın ve gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından heyecanla takip ediliyor. Altın ve gümüş fiyatları son günlerde dalgalı seyrederken yatırımcılar altın ve gümüşün yönünün nasıl olacağını merak ediyor.



Altın fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Yatırım için altın alamayan yatırımcılar ise gümüşe yönelmeye başladı. Bu kapsamda yatırımcılar ''Gümüş alalım mı? Gümüş fiyatları ne olur? Gümüş fiyatları yükselir mi?'' sorularını araştırımaya başladı. Uzmanlardan ise konu ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu yatırımcılarına net açıklamalarda bulundu. İşte o satır başlıkları...

Gümüş alalım mı? sorusuna net yanıt: Alalım, alalım, alalım!

GÜMÜŞ ALALIM MI?

Yatırımcılar ''gümüş alalım mı?'' sorusunu araştırırken ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan net açıklama geldi. Şatıroğlu,  gümüşte toparlanma sürecinin başladığını söyledi. Altın ve gümüşün yükseliş trendinin sürdüğü bir dönemde yatırımcılara “Şimdi alalım mı?” sorusuna “Alalım, alalım, alalım” şeklinde yanıt verdi.

Peki bugün gümüş alış satış fiyatı ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 1 gram gümüş kaç TL? 13 Ağustos gümüş fiyatları.

Gümüş alalım mı? sorusuna net yanıt: Alalım, alalım, alalım!

1 GRAM GÜMÜŞ BUGÜN NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ ALIŞ SATIŞ FİYATI KAÇ LİRA? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 

Milyonlarca yatırımcı haftasonunun son gününde gümüş ve altın fiyatlarını araştırıyor. Gümüşe yatırım yapmak isteyen yatırımcılar ''bugün gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş alış satış fiyatı kaç TL?'' sorularını yanıtlarını arama motorlarında araştırıyor.

Bugünn gümüşün ons fiyatı 22,70 dolardan işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 19,603 TL, satış fiyatı ise 20,39 TL'den satışa sunuluyor.

Altın fiyatlarında ise düşüş bugün de devam ediyor. Yatırmcılar güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Ons altın bugün 1914 dolar oldu. Gram altın fiyatı bugün 1724 lira, çeyrek altın satış fiyatı 2815 lira, yarım altın satış fiyatı 5631 lira, tam altın satış fiyatı 11,210 liradan işlem görüyor.

Altında pazar sürprizi! Altın fiyatları çakılıyor! Elinde 1 gramı bile olan hemen baksın! 13 Ağustos altın fiyatları

Amerika Merkez Bankası yetkilileri resmen açıkladı! Doların kaderi belli oldu! 1 dolar bu kadar olacak!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön