30 / 04 / 2024

''Elimizdeki gümüşler satalım mı, bekletelim mi?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Sakın sakın

''Elimizdeki gümüşler satalım mı, bekletelim mi?'' sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Sakın sakın

Altın kadar kıymetli metal olan gümüş, bir çok yatırımcıya sahip. Son günelrde hayal kırıklığı yaşatan gümüş fiyatları yatırımcılarını endişelendiriyor. ''Elimizdeki gümüşleri bozdrualım mıi, bekletelim'' sorusunun net yanıtı İslam Memiş'ten geldi.



Gümüş fiyatları, yatırımcıların takibinde kalmaya devam ediyor. Pandemi zamanında büyük talp gören gümüş, 2022 yılında büyük kayıplar verdi. Gümüiş yatırımcıları gümüşe olan inançlarını kaybederken, İslam Mmeiş'ten kritik gümüş değerlendirmesi geldi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön