02 / 05 / 2024

Gümüş altını solladı! Gümüşte son dakika gelişmesi 19 Eylül 2022!

Gümüş altını solladı! Gümüşte son dakika gelişmesi 19 Eylül 2022!

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından düşerken, gümüş fiyatları yükselişe geçti. İşte 19 Eylül 2022 gümüş alış satış fiyatları...



ALTIN FİYATLARI SERT DÜŞTÜ

Fed’in 21 Eylül toplantısında politika faizini 75 baz puan artırmasına kesin gözüyle bakılırken, son gelen enflasyon rakamının beklentileri aşmasıyla piyasalarda 100 baz puan artırım ihtimali de fiyatlanmaya başlandı. Bu durum altın fiyatlarının sert düşmesine yol açtı. Altın fiyatları enflasyon FED baskısı altında kalarak sert düşüş kaydetti.

 Gümüş altını solladı! Gümüşte son dakika gelişmesi 19 Eylül 2022!

Fed başkanı Powel’ın yapmış olduğu son konuşmasında, faiz rakamlarını piyasa verilerine göre yükselteceklerini açıklamıştı.

Yatırımcıların ilk tercihi olan altının ardından hiç kuşkusuz ikinci sırada gümüş yer alıyor. Resmi olarak açıklanan verilere göre, gümüş fiyatları bu yılın ocak ayından itibaren sert düşüş kaydetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön