21 / 05 / 2024

Gümüş altını sollayacak! Analistler peş peşe açıklayarak tarih verdi! Gümüş yatırımcıları hemen hazırlanın!

Gümüş altını sollayacak! Analistler peş peşe açıklayarak tarih verdi! Gümüş yatırımcıları hemen hazırlanın!

Altın fiyatları için analistler bu yılın sonlarına doğru yükseliş beklerken gümüşün altını sollayacağını belirterek peş peşe açıklama yapıp tarih verdi. Gümüş yatırımcıları hemen hazırlanın!



GÜMÜŞ FİYATLARI NE KADAR OLACAK?

Gümüş yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırmaya devam ediyor. Commerzbank analisti Carsten Fritsch, gümüş fiyatlarının Fed'in faiz artırımlarının sona ermesinden ve sonradan başlayacak faiz indirimlerine yönelik spekülasyonlardan fayda sağlayacağını düşünüyor.

Millman'ın 2023 yılı için gümüşte hedefi ons başına 28-30 dolar civarında. Fakat; “Yatırımcılar, 20 dolar veya altına geri dönülürse büyük geri çekilmelere karşı da dikkatli olmalı" uyarısında bulundu.

Gümüş altını sollayacak! Analistler peş peşe açıklayarak tarih verdi! Gümüş yatırımcıları hemen hazırlanın!

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU?

Haftanın son işlem günü olan 23 Aralık 2022 günü gümüş fiyatları güne yukarı yölü başladı. Gümüş yatırımcılar güncelgümüş fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor.

Gümüşün gram alış fiyatı 14,25 lira, gümüşün gram satış fiyatı ise 14,73 lira seviyesinden değerleniyor.  Gümüşün ons fiyatı bugün 23,77 seviyesi ile yüzde 0,85 yükseldi.

''Ne altın ne dolar, gümüşe yatırım yapan kazandı'' diyen Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı!

Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Sorusuna net yanıt! İslam Memiş rekor seviyeyi açıkladı! Hemen bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön