15 / 05 / 2024

Gümüş altının yerine mi geçiyor? Görenlerin ağzı açık kaldı! Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi 

Gümüş altının yerine mi geçiyor? Görenlerin ağzı açık kaldı! Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmesi 

Gümüş fiyatları, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatlarının diğer değerli metallere göre daha yüksek olması ile altına olan talep azalmaya başladı. Gümüş eolan talep yükselmeye başladı. Gümüş altının yerine mi geçiyor? Gümüş fiyatları bugün ne kadar



GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar gümüş fiyatlarında son dakika glişmeleri yakından takip ediyor. Gümüş fiyatları bugün düşüşe geçti. Gümüş ons fiyatı bugün 18,61 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gümüş gram alış fiyatı ise 10,85 TL, satış fiyatı ise 11,36 TL seviyesinde satışa sunuluyor. 

''Altını tahtından etti!'' diyen İslam Memiş'ten flaş gümüş açıklaması! Yatırımcılar sabırlı olun o gün geliyor

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL oldu? Gümüş fiyatları 26 Ağustos 2022 

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön