28 / 04 / 2024

Gümüş en son 1980'de böyle olmuştu! Altını sollayacak rekor rakam geliyor!

Gümüş en son 1980'de böyle olmuştu! Altını sollayacak rekor rakam geliyor!

Son günlerin en çok tartışılan yatırım araçları arasında yer alan gümüş yatırımcısına son 2 yılda gram bazında 6 ons bazında ise 2 kat kazandırarak dikkatleri üzerine çekti. İşte gümüşteki yükselişin detayları…



2023 yılında gümüş fiyatlarının artması bekleniyor. Ancak kimi uzmanlar gümüşün altın fiyatlarıyla yarışacağını düşünüyor. Gümüş fiyatları hakkında açıklama ABC Bullion CEO'su Janie Simpson gümüş fiyatlarını değerlendirdi.

2020 yılında 2,5 olarak görülen gümüşün gram fiyatı şimdilerde 15 TL bandında yer alıyor. 2020 yılında 12 dolar bazında seyreden gümüşün ons fiyatı şimdilerde 25 dolar seviyesine kadar gelerek dikkatleri üzerine çekti. Son 3 yıl içerisinde altından daha fazla bir kazanç sağlayan gümüş fiyatları yatırımcıları cezbediyor.

Gümüş en son 1980 de böyle olmuştu! Altını sollayacak rekor rakam geliyor!

2023 yılında da fazlasıyla talep gören gümüş değerlendirmeleri ABC Bullion CEO'su Janie Simpson'dan geldi. Simpson, gümüş fiyatının altından daha iyi bir performans gösterdiğini ifade etti. 9 yılın zirvesine çıkacağını vurgulayan uzman isim kritik değerlendirmede bulundu.

Gümüş en son 1980'de böyle olmuştu! Altını sollayacak rekor rakam geliyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön