Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL oldu? Gümüş fiyatları 26 Ağustos 2022 

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeler milyonlarca  yatırımcı tarafından takip ediliyor. Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç TL? İşte gümüş fiyatları 26 Ağustos 2022... Gümüş almak isteyenler ve gümüüşe yatırım yapan yatırımcılar ''Gümüş bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? Gümnüş fiyatları bugün düştü mü, yükseldi mi?'' sorularının yanıtlaırnı merak ediyor

Gümüş yatırımcıları günüş fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu merak ediyor. Gümüş almak isteyenler ve gümüüşe yatırım yapan yatırımcılar ''Gümüş bugün ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? Gümnüş fiyatları bugün düştü mü, yükseldi mi?'' sorularının yanıtlaırnı merak ediyor. 

Peki bugün gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç T? işte gümüş fiyatları 26 Ağustos 2022...

Gümüş fiyatları bu sene içerisinde büyük kayıplar verdi. Yüzde 18 düştü. Gümüş ons fiyatı sabah güne 19,07 dolardan başladı. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Gümüş kaç TL? İşte gümüş fiyatlarında son durum 26 Ağustos 2022...

Gümüş ons fiyatı geçtiğimiz aylarda 20 doların üzerinde işlem görürken, son zamanlarda yaşanan baskı ile 18 dolar seviyelerine kadar düştü.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç lira oldu? 1 gram gümüş kaç TL? Gümüş fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte son dakika merak edilenler...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? 26 AĞUSTOS 2022

Gümüş ons fiyatı bugün 19,07 dolar seviyesinde güne başlarken gram alış fiyatı 11,05 lira, satış fiyatı ise 11,07 liradan işlem gördü.

Şu dakikalarda gümüş fiyatları düşüşe geçti ve  ons fiyatı 18,95 dolar, alış fiyatı 11,04 TL, satış fiyatı ise 11,56 liradan işlem görüyor.

Peki gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları düştü mü? Gümüş fiyatları düşmeye devam edecek mi? Gümüş fiyatları yükselecek mi? İşte merak edilenler...

 

GÜMÜŞ FİYATLARI DÜŞECEK Mİ?

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarındaki düşüşü yakından takip ediyor. Gümüş fiyatları ile ilgili uzman yorumlarını yakından araştırılıyor.

İslam Memiş gümüş ile ilgili: "Elinde altın ve gümüş olan yatırımcılar sakın ola ki, buradan satarım, düşükten yerine koyarım demesin.

Türk Lirası'nda  bekleyene dolar haricinde altın, gümüş, euro, sterlin. Fiyata değil, getiriye bakmak gerek. Pariteler, ons'lar değer kaybetti. Bir miktar daha düşüş olabilir fakat alır işime bakarım. Dolar yürüdüğünde onlar koşar." dedi.

''Altını tahtından etti!'' diyen İslam Memiş'ten flaş gümüş açıklaması! Yatırımcılar sabırlı olun o gün geliyor

''Dolardan uzak durun'' diyen İslam Memiş, gümüş alın dedi! Elinde 1 gram bile gümüşü olanlar müjde! Gümüşte son dakika