Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları sert zemine çakıldı! Dolar yükseldi, gümüş dibi gördü! 21 Ağustos 2022 gümüş fiyatları...

Gümüş fiyatları hafta sonunun ilk gününde de düşüşünü sürdürüyor. Son günlerde peş peşe düşüş meydana gelen gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almayı düşünenler tarafından heyecanla izleniyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar? Ons gümüş kaç TL?Son günlerde peş peşe düşüş meydana gelen gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almayı düşünenler tarafından heyecanla izleniyor

Gümüş fiyatları hafta sonunun ilk gününde de düşüşünü sürdürüyor. Son günlerde peş peşe düşüş meydana gelen gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almayı düşünenler tarafından heyecanla izleniyor. Dolar kuru yükseliş eğilimini bugün de devam ediyor bu durum emtia fiyatları, özellikle gümüş fiyatları üzerinde büyük baskıya sebep oluyor. Gümüş fiyatları değer kaybetmetmeyi sürdürüyor. Bu rakamları görenler şaşkına döndü. İşte gümüş fiyatları 21 Ağustos 2022...

Gümüş fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri sabahın erken saatlerinden itibaren araştırılmaya başladı. Gümüş fiyatlarında meydana gelen baskı sürüyor. Gümüş ons fiyatı geçtiğimiz haftalarda 20 doları test ederken son bir haftada 20 doların altında kaydedildi.

Peki gümüş fiyatları ne kadar? Ons gümüş kaç TL? Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? Gümüş kaç TL? Gümüş fiyatları ne olacak? İşte merak edilenler... 

GÜMÜŞ SERT ÇAKILDI

Merkez Bankası faiz kararından sonra emtialar üzerindeki  baskı arttı. Özellikle gümüş piyasası çok büyük kayıplar verdi. Gümüşün ons fiyatı dün 20 doların altında işlem görürken 19,07 dolar oldu. Bugün ise Ons gümüş fiyatı 19,07 dolardan işlem görüyor.

Gümüş gram alış fiyatı dün 11,09 TL, satış fiyatı ise 11,63 TL'den işlem görürken bugün gümüş alış fiyatı 11,11 TL, satış fiyatı ise 11,63 TL seviyesinde işlem görüyor.

Peki, gümüş daha fazla düşecek mi? Gümüş fiyatları daha ne kadar düşecek? İşte ayrıntılar.

GÜMÜŞ NEDEN DÜŞÜYOR?

Gümüşün fiyatı neden düşüyor Herkes gümüşün fiyatının neden düştüğünü merak ediyor. Mart ayında Rusya-Ukrayna savaşının ardından yılın zirvesini gören gümüş, Nisan ayından aşağı dönerek Ağustos'taki yükselişi bugünkü düşüşle geçerek yeni bir dip gördü. 

Çin'deki yavaş büyüme küresel risk iştahını azaltırken dolara olan talep arttı. Dolara olan talep, altın ve gümüş gibi değerli metallere olan talebin azalmasına neden oldu. Altın ve gümüş fiyatlarındaki baskının artmasıyla düşen kıymetli madenlerden en çok gümüş düşmeye başladı. 

İSLAM MEMİŞ GÜMÜŞ İÇİN KONUŞTU!

Gram altın ise küresel altın piyasasında dün 1015 liraya kadar düştü. Düşüşün etkisinde kaldı. Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş, altının gram cinsinden fiyatını tahmin ederek, “Ağustos ayının sonuna kadar gram altını 1.012 lira ile 1.050 lira aralığında takip edeceğim. Altında ve gümüşte hem gram hem de ons bazında hızlı yükselişler beklemekteyim. 1 Eylül itibari ile yükselişi altın ve gümüş tarafında beklemekteyim" ifadelerini kullandı.

Bankalar çıldırdı emekliler yaşadı! Promosyon yarışında tam 8 bin 250 lira veriliyor! Akbank, Garanti, Yapı Kredi, ING…

Euro'su olanlar acilen baksın! Euro kaç TL oldu? Euro bugün ne kadar? İşte 21 Ağustos 2022 Pazar günü Euro/TL!

Benzine yeni zam kapıda! Fiyatlar yarın değişiyor! Opet, Total, PO, Shell ve BP 21 Ağustos 2022 fiyat listesi...