27 / 04 / 2024

Gümüş fiyatları tekrar atağa geçti! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü

Gümüş fiyatları tekrar atağa geçti! Gümüş yatırımcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü

Son günlerde değer kaybeden gümüş fiyatları bugün tekrar atağa geçti. 13 TL seviyesinin altına gerileyen gümnüş fiyatları yükseliyor. Gümüş yatıırmcıları hazır olun! Asıl rekor rakam göründü...



Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarını sabahın erken saatlerinden itibaren takip ediyor. Gümüş fiyatları geçen hafta rekora adım adım koşarken, bir anda rüzgar tesine döndü ve düşmeye başladı. 13,50 liraya kadar yükselen gümüş fiyatları fed'in faiz kararı ile ilgili yapttığışahin tondaki açıklamaların ardından baskılanmaya başladı ve değer kaybetti. 13 TL kritik sınırın altına kadar düşen gümüş fiyatları bugün tekrar atağa geçti. Gümüş yatırımcıları hazır olun, rekor rakam göründü. İşte son dakika gümüş fiyatları.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön