Altın & Gümüş

Gümüş fiyatları ters köşe yaptı! Gümüş fiyatları düştü mü yükseldi mi? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem günü ters köşe yaptı. Peki gümüş fiyatları düştü müi yükseldi mi?   Gümüş fiyatları hafatnın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı

Yatırımcılar ve gümüş alamka isteyenler '' gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları düştü mü, yükseldi mi?'' sorularının cevaplarını merak ediyor. 

Gümüş fiyatları hafatnın dördüncü işlem gününe düşüşle başladı. Dün ABD enflayon rakamları açıklandıktan sonra altın fiyatları ile birlikte yükselişe geçen gümüş fiyatları bugün ters köşe yaptı. 

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş fiyatları düştrü mü, yükseldi mi? İşte son dakika gümüş fiğyatları 14 Temmuz 2022...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR?

Gümüş yatırımcıları gümüş fiyatlarının bugün ne kada olduğunu araştırıyor. Gümüş fiyatları dün gün içerisinde ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasından sonra yükselişe geçerek 11,40 TL seviyesine kadar yükselirken bugün düşüşe geçti. 

Bugün gümüşün ons fiyatı 19,02 dolar seviyesinde işlem görüyor. Gümüşün gram alış fiyatı 10,67 TL, satış fiyatı 11,17 TL'den işlem görüyor. 

 

 

GÜMÜŞ YORUM...

Altın ve Piyas Uzmanı İslam Memiş gümüş yatırımcıları için şu uyarıda bulunudu: '' Dünyada baskılanabilir bir yatırım aracı varsa bunun bir adı altın diğer adı da gümüştür. Ciddi bir baskı altında, ciddi bir manipülasyon altı. Finansal piyasaları takip eden arkadaşlar bunun zaten şuurunda. Neden? Bütün ülkelerde enflasyon patlak vermişken ve Eylül'de yeni kapanmalar konuşulurken ve farklı kredi süreçleri başlayacakken altın ons fiyatı baskılanması aslında yukarı yönlü atakların yükselişinin ne kadar hızlı olacağının işaretini bugünden vermektedir. '' dedi. 

Gümüş fiyatları yükseliyor! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat!

Kıymetli metal gümüşten şok hamle! Gümüş ortalığı yıktı geçti! Son dakika gelişmesi...

GÜMÜŞ FİYATLARI NE OLACAK?

Gümüş fiyatlarında dalgalanma devam ediyor. Küresel gelişmelerin etkisi ile ani inişçıkışlar sergileyen gümüş fşyatlarının ne olacağı merak ediliyor.

Bazı analistlere göre gümüş fiyatlarının 12 TL seviyelerine kadar yükseleceği hatta gümüşün ons fiyatının 26 dolar seviyesine kadar çıkacağı öngörülüyor.