Kent Haberleri

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen islam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek 

Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyen İslam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek... ''Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum'' diyen islam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. ''Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum'' diyen islam Memiş bombayı patlattı! Bu rakam eninde sonunda gelecek...

GÜMÜŞ FİYATLARININ DÜŞTÜĞÜNÜ SANMIYORUM!

İslam Memiş, gümüş fiyatlarındaki yükselişlere değindi. Son günlerde dalgalı seyreden gümüş için yatırımcıları uyardı. Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum diyerek gümüşteki yükselişlere dikkat çekti. 

Memiş, "Gümüşün ons fiyatı 21 doların üzerinde, bir yükseliş var. Bu hafta 21.50 dolar seviyesini direnç seviyesi olarak takip edeceğim.'' dedi. 

Gümüş fiyatlarının bu sene rekor kıracağını belirten Memiş, gümüşün geleceği rakamı açıkladı. İslam Memiş, yıllık bazda 40 dolar beklentisinin devam ettiğini öte yandan baskılanmanın da bereberinde geldiğini söyledi.

Memiş: '' 21.50 kırıldıktan sonra hızlıca 23 dolar seviyesini görebiliriz.'' diyerek gümüş fiyatlarının geleceği seviyeyi açıklayaraş şu sözlerle devam etti: ''Gram tarafında ise ekranlarda biraz daha düşük rakamlar var. 12.78 ekranda, serbest piyasada 13 lira seviyesinde. Bankalarda 14 lira. Gümüş fiyatlarının düştüğünü sanmıyorum, en azından alıcısına düşmüyor. Gümüş almak isteyen yatırımcısı iyi bir fırsat yakalamış oldu. Elime nakit geçerse yine gümüşü değerlendirmeye devam edeceğimi söyleyebilirim." dedi.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş/TL alış satış fiyatı kaç lira? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? Son dakika gümüş fiyatları 3 Mart 2023...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ/TL KAÇ LİRA? 3 MART 2023 GÜMÜŞ NE KADAR?

3 Mart Cuma günü gümüş fiyatları gümüş almak isteyenler ve gümüş yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gümüş fiyatları haftanın son işlem gününe yukarı yönlü başladı. Gümüşün ons fiyatı bugün 21,04 dolar, gümüş alış fiyatı 12,78 lira, gümüş satış fiyatı 13,35 lira seviyesinden satılıyor.

Altın fiyatları ters düz oldu! Elinde gram altın, çeyrek altını olanlar acil baksın! 3 Mart 2023 canlı altın fiyatları

Dolarlarınızı sakın satmayın! Dolar tam tamına bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak

Euro 12 gün sonra böyle olacak! Bakmayan bin pişman olacak! Euro yatırımcıları çabuk gardınızı alın!