30 / 04 / 2024

Gümüş için beklenen senaryo gerçek olacak mı? Gümüş bugün ne kadar? Sır perdesi aralanıyor

Gümüş için beklenen senaryo gerçek olacak mı? Gümüş bugün ne kadar? Sır perdesi aralanıyor

Gümüş fiyatları son zamanlarda emtia piyasalarındaki baskılardan etkilenerek, mart ayından bu yana dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 değer kaybetti. Gümüş fiyatlarının yükselmesi bekleniyor. Gümüş fiyatları için beklenen bu senaryo gerçek olacak mı?



Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları son zamanlarda emtia piyasalarındaki baskılardan etkilenerek, mart ayından bu yana dolar karşısında yaklaşık yüzde 20 değer kaybetti. Gümüş fiyatlarının ise ilerleyen günlerde yükselmesi bekleniyor. Gümüş fiyatları için beklenen bu senaryo gerçek olacak mı? Gümüş fiyatları ne olacak? Gümüş fiyatları bugün ne kadar? Gümüş kaç TL? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön