15 / 05 / 2024

Gümüş yatırımı yapanlar aman dikkat! Tek tek açıklanan bu son dakika rakamlarını görenler gözlerine inanamadı!

Gümüş yatırımı yapanlar aman dikkat! Tek tek açıklanan bu son dakika rakamlarını görenler gözlerine inanamadı!

Gümüş yatırımı yapanlar aman dikkat... Tek tek açıklanan bu son dakika rakamlarını görenler gözlerine inanamadı... Hemen bakın...



Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş yaptığı açıklamada gümüşün altına kıyasla daha ucuz olduğunu söyleyerek, " Bunu fırsata çevirmek gerek. Çünkü 2023’de gümüşün getirisinin altından fazla olacağını tahmin ediyorum." dedi.

Elinde nakit olanların altın yerine gümüşü tercih etmesi gerektiğini söyleyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 2022 yılında gram altın yüzde 43 kazandırırken, gram gümüş yüzde 45 kazandırdığını söyledi.

2022 yılında gümüşün yine altını tahtından edebileceğini söyleyen İslam Memiş, "Gümüşü daha çok önemsiyorum. Bugün “Altın mı, gümüş mü?” derseniz “Gümüş” derim." dedi.

İslam Memiş açıklamasında gümüş fiyatlarının sene sonuna kadar gümüşün 20 lira olacağını, ons gümüşün gram fiyatının 40 dolar olmasını beklediğini söyledi.

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN KAÇ TL? 26 ŞUBAT 2023 GÜMÜŞ NE KADAR? GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI!

26 Şubat 2023 gümüş fiyatları pek çok yatırımcı tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Bugün gümüşün ons fiyatı 20,78 dolar. Gümüşün gram alış fiyatı 12,61 TL, satış fiyatı ise 13,18 TL.

Anne babalara adeta Şubat 2023 müjdesi geldi! Tek tek yatırılan bu çocuk paralarını PTT'den hemen alın

Euro yükselecek mi yoksa düşecek mi sorusunun cevabı Avrupa Merkez Bankası'ndan geldi! 1 Euro'nuz bile varsa hemen bakın

Altında bu kez fırtına değil Katrina kasırgası geldi! Bu rakamları gören inanamadı! İşte altın fiyatları 26 Şubat 2023


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön