Altın & Gümüş

Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı!

Yatırımcılar altından sonra en çok gümüşü takip ediyor. Gümüşün yükselip yükselmeyeceğini merak den yatırımcılar araştırıyor. Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? İslam Memiş altını çizerek uyardı! Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusunun yanıtını merak edenler için Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırmım yapmak isteyen yatırımcılar için uyarılarda bulundu. Gümüşe yatırım yapmak mantıklı mı? sorusunun yanıtını merak edenler için Altın ve piyasa Uzmanı İslam Memiş'ten açıklama geldi. 

GÜMÜŞE YATIRIM YAPMAK MANTIKLI MI?

İslam Memiş, altında sonra en çok gümüşü önemsediğini belirterek yatırımcılara ''siz de gümüşü önemseyin'' diyerek uyardı. Memiş, 2022 yılında yüzde 45 kazançla yatırımcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunu belirtti. Memiş bu yüzden yatırımcılara gümüş alın diyerek uyardı. Gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyleyen Memiş 2023 yılının gümüş yılı olacağını belirtti. Bu yıl da geçen sene gibi altın ve gümüşe yatırım yapanların kazançlı çıkacaklarını söyledi.

Öte yandan Memiş,  altın ve gümüş ile ilgili alım ve satım yapmak isteyenlerin “sessizce beklemeye devam etmesi” gerektiğini söyledi.

Gümüş fiyatları ne kadar? Güncel gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş fiyatları kaç TL? Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç lira? 12 Nisan 2023 gümüş fiyatları kaç TL?

GÜNCEL GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR? GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ LİRA? 12 NİSAN 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

12 Nisan gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Gümüş yatırımcıları ''bugün gümüş fiyatları ne kadar, gümüş fiyatları kaç lira, güncel gümüş fiyatları kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Gümüş fiyatları güne yükselişle başladı.  Gümüşün ons fiyatı 25,33 dolardan işlem görüyor. Gümüş alış fiyatı 15,88 TL, satış fiyatı ise 16,43 TL'den işlem görüyor.

Altında yeni rekor! Bugün altın fiyatları öyle yükseldi ki görenlerin ağzı açık kalacak! 12 Nisan 2023 altın fiyatları

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro alalım mı? sorusuna yanıt hemen İslam Memiş'ten geldi

Euro yükselecek mi, düşecek mi? Euro alalım mı? sorusuna yanıt hemen İslam Memiş'ten geldi