05 / 05 / 2024

''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar acil bakın

''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar acil bakın

Gümüş fiyatkları 20 Ocak Cuma günü gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken, ''Gümüşte büyük sürprizler olacak'' diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar pür dikkat bakın...



GÜMÜŞTE BÜYÜK SÜRPRİZLER OLACAK!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş; Gümüşte büyük sürprizler olacak diyerek yatırımcıları uyardı.

Memiş, "2020 yılında 2,50 lira olan gümüşün gram fiyatı bugün 15 TL. 2020 yılında 12 dolar olan gümüşün ons fiyatı bugün 25 dolar. Son üç yıldır yatırımcısına altından daha fazla kazandıran gümüş, talep görmeye devam ediyor. Gümüş iyi bir yatırım aracı haline geldi. Gümüş, 2023 yılında a çok konuşulacak ve altından fazla kazandıracak değerli bir metal ve yatırım aracı olacak" dedi.

 Gümüşte büyük sürprizler olacak diyen İslam Memiş açıkladı! Tarih belli, rakam belli! Gümüşü olanlar acil bakın

"Gümüş, sadece fiziki olarak alınmaz. Bankalardan gümüş hesabı açtırabilir ve birikimler de burada değerlendirebilir" diyen İslam Memiş, "Gümüş, yakında sistemde değerlendirilecek bir yatırım aracı haline gelecek Hazine ve Maliye Bakanımız Nurettin Nebati ile bir ay önce bu konuyu görüştüğümüzde gümüş yatırımı ile ilgili güzel müjdeler vereceğini söyledi" bilgisini paylaştı.

İslam Memiş gümüşün gram fiyatında 20 lira seviyesini beklediğini açıklayarak bu yıl içinde gümüşün yatırmcısına kazandıracağını açıkladı. 

Peki bugün gümüş ne kadar? Gümüş fiyatları kaç lira? Gümüş kaç lira? Gümüşün gram fiyatı kaç lira? 20 Ocak Cuma gümüş fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön