29 / 04 / 2024

Gümüşte son dakika hamlesi! Yönünü değiştirdi!

Gümüşte son dakika hamlesi! Yönünü değiştirdi!

Gümüş geçen hafta yukarı yönlü hareket ederek yatırımcısına kazandırırken, bugün ise güne düşüşle başlayan gümüş, yakından takip ediliyor. İşte son dakika 28 Şubat 2022 gümüş fiyatı..



Milyonlarca yatırımcı altından sonra en çok yatırımı, emtia olan gümüşe yapıyor. Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş yatırımcıları Ukrayna krizinden sonra fiyatların ne olduğunu merak ediyor. 

Son zamanlarda yatırımcısına kazandırmaya devam eden gümüş  yeni haftanın ilk işlem gününe ekonomideki gelişmelerin etkisi ile 11,09  liradan başlarken kapanışı 11,153 liradan yaptı. 

Gümüşte son dakika hamlesi! Yönünü değiştirdi!

Gümüşün gramı geçtiğimiz ay 10,542 bandı ile ocak ayının en yüksek seviyesine ulaştı. Şubat ayının başlarından itibaren düşüşe geçerek dalgalı seyir izleyen gümüş 15 Şubat 2022'de 10,44 seviyesi ile ivme kazandı sabah saatlerinde 11,09 liradan işlem gören gümüş şu dakikalarda 11,153 seviyesi ile kapanışı yaptı. 

Gümüşün onsu yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başlayarak 24,19 seviyesinde  başladı, kapanışta ise 24,34 liradan işlem görüyor.

Yatırımcıların altından sonra en çok tercih ettiği emtia yatırım aracı olan gümüş son 5 yıllık verilerine göre  19 Aralık 2021 tarihinde 11,977 lira seviyesi ile rekora imza atarken, geçen hafta sıcak gelişmelerin etkisi ile ulaşılan rakamlarla zirve seviyeye yaklaşılmış oldu.

Gümüş bugün kaç lira? 28 Şubat 2022 gümüş fiyatları!

Paladyum nedir? Nasıl yatırım yapılır?

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?

Altının onsu 1910 dolar seviyesinde!

Demir fiyatları bugün ne kadar? 28 Şubat 2022 fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön