27 / 04 / 2024

''Gümüşte yeni ralliler bekliyorum'' diyen İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları bakmadan geçmeyin!

''Gümüşte yeni ralliler bekliyorum'' diyen İslam Memiş rakam verdi! Gümüş yatırımcıları bakmadan geçmeyin!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 2023-2024 yılında gümüşün performansının altıdan daha iyi olacağını belirterek gümüşte yeni ralliler bekliyorum dedi ve rakam açıkladı. Gümüş yatırımcıları bakamdan geçmeyin!



Gümüşte yeni rallliler beklediğini belirten İslam Memiş 2023 yılında gümüş fiyatlarının ne kadar olacğaını açıkladı. 2023 yılının gümüşün yılı olacağının altını çizen İslam Memiş, yatırımcıları sabırlı olamları konusunda uyararak, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. 

Geçen hafta altın piyasalarında esen Japonya Merkez Bankası’nın (BOJ) ardından haftanın ilk işlem günü itibari ile ABD enflasyon verileri fiyatları destekledi.

BOJ, getiri eğrisi politikasını yukarı yönlü revize ederek doların değer kaybetmesine neden oldu. Bunun üzerine değerli metal fiyatları yukarı yönlü ivme yakaladı.

Altın geçtiğimiz Salı son bir ayın zirvesine çıkarken haftanın diğer günleri dalgalı bir seyir izledi. Yeni yıla sayışı günler kala yatırımcılar altın ve gümüş fiyatlarını araştırken İslam Memiş, 2023 yılının gümüşün yılı olacağını söyledi ve rekoru açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön