Yeni Projeler

Gümüştepe On Villa satışta! Yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade fırsatı! 

ARTI2000 İnşaat tarafından inşa edilen On Villa projesi satışa çıktı. Projede 10 adet villa yer alacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

ARTI2000 İnşaat tarafından Bursa'da hayata geçen On Villa, tek katlı yapısı ile sakinlerine kullanışlı ve konforlu bir yaşam alanı vaat ediyor. Villaların tüm odaları, mutfağı ve salonundan bahçeye erişim sağlanabiliyor. Bu özellik; açık havuz, bahçe ve doğa manzarasını tüm bölümlerde görünür kılarken, gün ışığından daha çok faydalanmaya da olanak veriyor.

 

ON VİLLA BUTİK YAŞAM

Yalnızca on adet villanın bulunduğu projede müstakil villa mahremiyeti ve villa sitesi olma avantajları beraber sunuluyor. Villaların farklı kotlara inşa edilmesi, kesintisiz bir manzara ve daha fazla özgürlük sağlıyor.

 

ON VİLLA KONUM

On Villa projesi, Bursa Uludağ’ın eteklerinde, binlerce yıldır insanlığa ev sahipliği yapmış olan Misi’de (Gümüştepe) konumlanıyor. Doğaya, tarihe ve şehir hayatına kolayca ulaşmaya imkan sağlayan bu konum, araziye ustaca yerleştirilen villalar sayesinde kesintisiz bir manzarayı da beraberinde getiriyor.

 

ON VİLLA SATIŞTA

Ödeme kolaylığı sağlayan firma yüzde 50 peşin ödemelerde 12 ay vade fırsatı sağlıyor. Villaların fiyatları ise satış ofisinden öğreniliyor. 

ON VİLLA TESLİM TARİHİ

ARTI2000 İnşaat tarafından inşa edilen On Villa projesi satışa çıktı. Satışları devam eden projenin 2024 Nisan-Mayıs gibi teslim edilmesi hedefleniyor.

 

ON VİLLA SOSYAL ALAN

2024 yılında teslim edilmesi planlan projede her villanın kendine ait bahçesi ve havuzu bulunuyor. Ayrıca villada 4 araçlık kapalı otopark alını da mevcut olacak. 

İletişim

+90 224 452 8 452
bilgi@arti2000.com.tr

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Emeklilikte yeni sistem geliyor! Tarih belli oldu! 

Timurbey Residence 3 – Oba River'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2024'te!