14 / 05 / 2024

Gümüşün 20 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Tek tek açıklanan bu tarihi duyanların adeta aklı başından gitti!

Gümüşün 20 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Tek tek açıklanan bu tarihi duyanların adeta aklı başından gitti!

Gümüşün 20 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı... Tek tek açıklanan bu tarihi duyanların adeta aklı başından gitti... Hemen bakın...



Yaptığı açıklamada gümüş fiyatları için beklentisinin 20 lira olduğunu açıklayan İslam Memiş 24 dolar yukarı yönlü kırıldıktan sonra ons gümüşte 27 dolar seviyesini takip etmeye devam edeceğini söyleyerek, "Gümüş ucuz, dünyada en ucuz emtialardan biri" dedi.

Yaptığı açıklamada gümüşün gram fiyatının ucuz kalmaya devam ettiğini dile getiren İslam Memiş, 20 TL seviyesiyle alakalı öngörüsünün devam ettiğini dile getirerek, 2023 yılının gümüşün yılı olacağını da söyledi. 

Açıklamasında bu yıl gümüş fiyatlarının rekor kıracağını söyleyen İslam Memiş, yatırımcılara gümüş yatırım yapmalarını da tavsiye etti.

Peki gümüş fiyatları bugün ne kadar oldu? 12 Mart 2023 gümüş fiyatları kaç lira? Bugün gümüş fiyatları kaç lira oldu? İşte 12 Mart 2023 gümüş fiyatları...

Gümüşün 20 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Tek tek açıklanan bu tarihi duyanların adeta aklı başından gitti!

12 MART 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI

Gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş alıp satmak isteyenler tarafından sık sık araştırılıyor. Bugün gümüşün ons fiyatı 20,51 dolar, gümüşün gram alış fiyatı 12,62 TL, gümüşün gram satış fiyatı 13,08 TL'den işlem görüyor.

Euro'nun 3 gün sonra ne kadar olacağını Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Elinde Euro olan resmen dört köşe oldu!

Altın fiyatlarında adeta 7 şiddetinde deprem! Bu rakamları görenin resmen aklı gitti! İşte 12 Mart 2023 altın fiyatları

1 gram altının 1.200 TL olacağı tarihi İslam Memiş açıkladı! Peş peşe açıklanan bu tarihi duyanın resmen nefesi kesildi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön