10 / 05 / 2024

  Cs Travel Seyahat adres 

  Cs Travel Seyahat adres 

Cs Travel Seyahat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Saray tarafından kuruldu.

Cs Travel Seyahat Anonim Şirketi kuruldu!

Cs Travel Seyahat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Saray tarafından kuruldu.

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loho Travel Tourısm Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Khayal Taghıyev tarafından kuruldu.

Kainaat Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kainaat Travel Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghulam Farooq Nazarı ve Sohrab Rahmanyar ortaklığında kuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ghada Travel Turizm Taşımacılık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Toufıc Abro tarafından kuruldu.

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Lıfe Travel Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Selami Çaylak tarafından kuruldu.

Haydi Travel Turizm Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haydi Travel Turizm Danışmanlık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 300 bin TL sermaye bedeli ile Hadı Bozorg ve Vahıd Barzak Saghensara ortaklığında kuruldu.

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oxygen Travel Llc Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamad Sami Kourabi tarafından kuruldu.

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Global Travel Turizm İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Münüre Doksanbir tarafından kuruldu.

Venga Travel Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Venga Travel Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saliha Demiray tarafından kuruldu.

Travel Port Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Port Turizm Seyahat Acentesi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arash Amnzadeh tarafından kuruldu.

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Way To Travel Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile J. Nozad Sedeeq Ameen tarafından kuruldu.

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Bzc Travel Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Bozcan ve Fahri Bozcan ortaklığında kuruldu.

  Cs Travel Seyahat adres  Haberi

  Cs Travel Seyahat adres 

Cs Travel Seyahat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Saray tarafından kuruldu.

Cs Travel Seyahat Anonim Şirketi konusu:
TURIZM VE ORGANIZASYON VE AJANS HIZMETLERI 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,...