01 / 05 / 2024

  Fortis Sinanlı Evleri tam fiyat listesi 2018

  Fortis Sinanlı Evleri tam fiyat listesi 2018

İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de inşa edilen Fortis Sinanlı Evleri'nde teslime kadar beklemeye son kampanyası kapsamında yer alan konutlara kira ödemesini şirket karşılıyor...

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adlan Yiğit tarafından kuruldu.

Önder Yiğit yeni şirket kurdu! 

Yiğit Group Başkan Vekili Önder Yiğit, yeni şirket kurdu. Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu. İşte ayrıntılar...

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Fortis Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kağıthane'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Önder Yiğit tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'dan tekzip!

Fortis İstanbul, "Küçükçekmece'de site otoparkı oto galeriye kiralandı” başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Fortis Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fortis Plus Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaplan tarafından kuruldu.

Kayseri Büyükşehir'den Mimar Sinan'a yakışır projeler!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “İki önemli projemiz Mimar Sinan Müzesi ile Sinanlı Kentler Birliği yönelik çalışmalarımız eşsiz dehaya yakışacak şekilde sürdürülüyor” dedi.

Fortis Sinanlı'da 5 bin TL taksitle!

"Avrupa'nın En İyi Karma Yaşam Projesi" ödülüne sahip Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy’de 70 bin TL peşinat ve 5 bin TL’den başlayan aylık taksitlerle sizde şehrin tam merkezinde yerinizi alın...

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Fortis İstanbul Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Tamer tarafından kuruldu.

Fortis İstanbul'un 128 gayrimenkulü satışa sunuldu!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda inşa edilen  Fortis İstanbul’un 128 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. 

Fortis Sinanlı'da yüzde 0,99 faizli banka kredisi imkanı!

Kadıköy'ün kalbinde yer alan "Fortis Sinanlı Yeni Kadıköy" projesi ile Fikirtepe’de yeni bir yaşam vaad ediyor. 

Fortis Sinanlı Evleri'nde yüzde 5 peşinat fırsatı!

Eylül 2019 tarihinde teslim edilmesi hedeflenen Fortis Sinanlı Evleri, "Burası Yeni Kadıköy'ün En Güzel Yeri" sloganı ile tanıtılıyor..

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

  Fortis Sinanlı Evleri tam fiyat listesi 2018 Haberi

  Fortis Sinanlı Evleri tam fiyat listesi 2018

Yiğit Group ve Sinanlı Yapı ortaklığı ile inşa edilen Fortis Sinanlı Kadıköy projesi 1.100 üniteden meydana geliyor. Projede 1+0'dan 5+1'e kadar daire alternatiflerine yer veriliyor. 

1+1 dairelerin tamamı satıldığı Fortis Sinanlı projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de yükseliyor. Projede anahtar teslimler Eylül 2019 tarihinde gerçekleşecek.     

Bağdat caddesine, AVM'ye ve metroya 5 dakikada ulaşmanın kolaylığını sunan Kadıköy Fortis Sinanlı'da  fitness, çocuk oyun alanları, sauna, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal donatı alanları da mevcut.

Fortis Sinanlı Evleri'nde teslime kadar beklemeye son kampanyası kapsamında yer alan konutlara kira ödemesini şirket karşılıyor. Bu sayede evini teslim alana kadar müşterilerin kredi ödemelerine yardımcı olunuyor. Firma kira ödemelerine müşterilerinin konutlarını satın aldığı tarihten itibaren başlıyor.     

Fortis Sinanlı Evleri tam fiyat listesi 2018

1+1 konutlar (58-71m2) 600...