17 / 05 / 2024

  ÖKİ Center Kayseri iletişim

  ÖKİ Center Kayseri iletişim

3 blokta 142 konut olarak inşa edilen ÖKİ Center Kayseri projesinde teslimler 2019 sonunda yapılacak. İşte, ÖKİ Center Kayseri fiyatları...

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Happy Center’da 20’li yumurta 67,95 TL’ye, kırmızı mercimek 28,95 TL’ye, Türk kahvesi 23,50 TL’ye düştü!

Happy Center’da indirim şenliği resmen başladı. Buna göre, 20’li yumurta 67,95 TL’ye, kırmızı mercimek 28,95 TL’ye, Türk kahvesi 23,50 TL’ye düştü. İşte Happy Center 10 Ekim 2023 fiyat listesi...

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi açıldı!

İş 93 Danışmanlık Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Maya Center Şubesi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Parlak tarafından açıldı.

Varyap Plaza mağdurları tapularını istiyor!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan vatandaşlar, yıllardır tapularına kavuşamadı. Konut mağdurları Varlık Center önünde basın açıklaması düzenledi. 

Mimarlık Yıllığı Sergisi HOM Design Center'da açıldı!

HOM Design Center, “Mimarlık Yıllığı” sergisine ev sahipliği yapıyor. 70’e yakın projeyi buluşturan serginin kapıları 16 Temmuz'a kadar açık.

ÖKİ Center Kayseri fiyatları!

3 blokta 142 konut olarak inşa edilen ÖKİ Center Kayseri projesinde teslimler 2019 sonunda yapılacak. İşte, ÖKİ Center Kayseri fiyatları...

ÖKİ Center fiyat!

ÖKİ Center fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Öz Kayseri İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 3 oda 1 salon daire tipleri sunuluyor. 

ÖKİ Center'da 200 bin TL'ye 3+1! Yeni proje!

ÖKİ Center projesi Öz Kayseri İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 165 metrekarelik 3+1 dairelerden meydana gelen projede fiyatlar 200 bin TL'den başlıyor.

Dekor Center Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dekor Center Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Koca tarafından kuruldu.

Zorlu Center, İran ve Slovenya'da danışmanlık yapacak!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Aydın, "Pek çok yatırımcı, Zorlu Center'dan danışmanlık almak için Zorlu Center'ın kapısını çalıyor" dedi. Zorlu, ilk etapta İran ve Slovenya’da birer AVM’ye danışmanlık yapacak.

Keleş Center Airport Küçükçekmece fiyat listesi!

Keleş Center Airport Küçükçekmece fiyat listesi 440 bin TL'den başlıyor. 11 katlı üç blok olarak planlanan Keleş Center Airport projesi Keleş İnşaat imzası taşıyor...

Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire!

Konut teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği Keleş Center Airport projesi 220 ofis, 498 rezidans ve 52 dükkandan meydana geliyor. Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Bilkent Center yılbaşında açık mı?

Bilkent Center, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bilkent Center yılbaşında açık mı? Bilkent Center yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Bilkent Center 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

  ÖKİ Center Kayseri iletişim Haberi

  ÖKİ Center Kayseri iletişim

Öz Kayseri İnşaat imzasıyla Kayseri Melikgazi'ye bağlı Mimarsinan Bahçelievler Mahallesi'nde hayata geçirilen ÖKİ Center projesinde 3 blokta toplam 142 adet daire yer alıyor.

165 metrekarelik 3+1 dairelerden meydana gelen ÖKİ Center Kayseri projesinde çocuk  oyun parkları, açık otopark, site planlaması, yüzme havuzu, basketbol sahası, spor alanları ve kamelyalar gibi çeşitli sosyal donatılar bulunuyor.

ÖKİ Center Kayseri fiyatları!
Teslimlerin 2019 sonunda yapılması planlanan ÖKİ Center Kayseri fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor. ÖKİ Center Kayseri'de uygun ödeme seçenekleri de sunuluyor. 

<#resim3

Öz Kayseri İnşaat iletişim:
Tel: 0 352 333 0 654
Web: