02 / 05 / 2024

0255 İstanbul ne zaman teslim

0255 İstanbul ne zaman teslim

Konum bilgisine göre E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre uzaklıkta bulunan proje BCC INVEST imzası taşıyor. 0255 İstanbul iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0530 350 54 65 olarak belirlendi.

BCC INVEST 0255 İstanbul Projesi!

BCC INVEST 0255 İstanbul Projesi 'nde 48 adet residence ve 7 adet villa yer alıyor. Toplam arsa alanı 15 bin 548 metrekare olarak belirlenen proje İstanbul Zekeriyaköy'de inşa ediliyor.

0255 İstanbul Zekeriyaköy'de çatı katı daireler 400 bin dolara!

BCC INVEST'in İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği 0255 İstanbul projesinde satışlar başladı. Açık alanları ile hareket özgürlüğü sağlayan projede bloklar arası site peyzaj alanları dikkat çekiyor.

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ il il kura sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” İşte bu soruların yanıtları!

'Kanal İstanbul'a ne zaman başlanacak?' sorusuna bakanlıktan yanıt!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı “Kanal İstanbul projesine ne zaman başlanacak?” sorusuna yanıt verdi. Peki Kanal İstanbul ne zaman başlayacak? İşte merak edilen o sorunun cevabı...

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul!

Evi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak riskli bina sahiplerine kira yardımı veriliyor. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı 2021 İstanbul ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul ne zaman?

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, katılımcılardan gelen yoğun taleplerle hafta içine alınarak 06 Nisan - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

İlk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 Seçimleri öncesi bir seçim vaadi olarak sunulan Kanal İstanbul'un maliyeti son zamanların en çok konuşulan konuları arasında. Peki Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

Kanal İstanbul'un asıl maliyeti 20 milyar dolar mı?

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul ne kadara mal olacak? Kanal İstanbul'un asıl maliyeti 20 milyar dolar mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

100 bin sosyal konut projesi İstanbul detayları!

100 bin sosyal konut projesi İstanbul fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin sosyal konut projesi İstanbul başvuru ne zaman? 100 bin sosyal konut projesi TOKİ İstanbul ne zaman teslim edilecek? İşte tüm detaylarıyla 100 bin sosyal konut projesi İstanbul...

İstanbul depreme ne kadar hazırlıklı?

Büyük Marmara depremi çok mu yaklaştı? İstanbul ne kadar hazırlıklı? Kentsel dönüşüm doğru yerden başladı mı? Boğaziçi Üniversitesi Kandili Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener herkesin merak ettiği bu soruları yanıtladı...

3. İstanbul ne zaman teslim?

3. İstanbul projesi 2 etapta 116 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki 3. İstanbul ne zaman teslim edilecek?   

Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Bölgesi’nde konumlandırılan Ahes Misal İstanbul projesi 2 bin 400 konut, 359 odalı otel, cadde dükkanları ve 20 bin metrekare ofis bloğundan meydana geliyor. Peki Ahes Misal İstanbul ne zaman teslim?

Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Toplam 735 daire ve 18 ticari birimden meydana gelen Avangart İstanbul projesi Gül Proje imzasıyla Emlak Konut güvencesiyle hayata geçiriliyor. Peki Gül Proje Avangart İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

Asaf İş Adi Ortaklığı tarafından hayata geçirilen 3.İstanbul projesinde 2 bin 310 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor. Peki Asaf İş Ortaklığı 3.İstanbul ne zaman teslim?

0255 İstanbul ne zaman teslim Haberi

0255 İstanbul ne zaman teslim

Toplam 8 bin 770 metrekaresi yeşil alandan meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor.


Sosyal donatı alanları olarak projede yürüme yolları, dinlenme alanları, her daire için özel otopark ve güvenlik gibi ortak imkanları bulunuyor.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede çatı katı konut fiyatları 400 bin dolardan, bahçe katı konut fiyatları 500 bin dolardan başlıyor. 


Banka kredisiyle ödeme yapılabilen projede bahçe katı 4+1'ler 230 metrekare, çatı katı evler 193 metrekare, villalar ise 450 metrekare büyüklüğüyle yükseliyor.


BCC INVEST imzası taşıyan projede daire seçeneklerinin 2+1 ve 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 


Ulaşım bilgisi kapsamında proje Sarıyer’e 4 kilometre, E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre, İstinye Park AVM'ye 8 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Adres: Kilyos Yolu Caddesi No:255 Zekeriyaköy /Sarıyer/ İSTANBUL 


0255 İstanbul iletişim!

Telefon: 0530 350 54 65

Web: