30 / 07 / 2024

1 world trade centre

1 world trade centre

1 World Trade Centre'ın kuzey yönüne bağlanmış olan kayar vinç Manhattan'ın üzerinde, yaklaşık 365 metre yükseklikte çelik güçlendirme çubuklarını taşıyor...

Astram Global Trade İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Astram Global Trade İthalat İhracat Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dsm World Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Ölmez tarafından kuruldu.

Grand World Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Grand World Turizm Otelcilik Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ghasem Samghanı tarafından kuruldu.

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Elit World Capital Group Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yanming Yin tarafından kuruldu.

World Trade Business Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

World Trade Business Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Işık tarafından kuruldu.

Investment World Community İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Investment World Community İnşaat Yatırım Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fesih Işık ve Frıedrıch  Kolbıtz ortaklığında kuruldu. 

Apex World Turizm Otelcilik Gıda Teknoloji Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Apex World Turizm Otelcilik Gıda Teknoloji Anonim Şirketi Şişli Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Bodrum The BO Viera'ya Cityscape Global'dan yoğun ilgi!

Besa Grup tarafından Bodrum'da hayata geçirilen The BO Viera projesi 2-4 Ekim tarihleri arasında Dubai World Trade Centre’da düzenlenen Cityscape Global fuarında tanıtıldı.

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

World One Group İnşaat Turizm Ticaret Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehrgan Kermanı Khalolabadı tarafından kuruldu. 

Dubai One Palm'daki dairenin fiyatı rekor kırdı!

Cityscape Global sona erdi. Dubai World Trade Center’da düzenlenen fuarda, standart konut projeleri değil, içinde göletlerin olduğu büyük çaplı projeler öne çıktı.

Realty World Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Realty World Merkez Gayrimenkul Şubesi açıldı!

Realty World Gayrimenkul Hizmetleri Anonim Şirketi Realty World Merkez Gayrimenkul Şubesi bugün Esenyurt’ta 1 milyon 340 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Garanti Koza, Barclays ATP World Tour Finalleri’ne sponsor oldu!

Dünyanın en prestijli tenis turnuvaları arasında gösterilen ve Londra’daki The O2 Arena’da düzenlenen Barclays ATP World Tour Finalleri’ne Garanti Koza, 1+3 sene olmak üzere turnuvanın gold sponsorluğuna imza attı.

Batıkent Akkent Twins Trade satışa çıktı!

Ünal Akpınar İnşaat, Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Twins Trade projesi 1+1 dairelerin ve dükkan satışlarının başladığını müjdeledi. Projede, 300 adet 1+1 daire seçeneği ve 110 adet çarşı dükkanı bulunuyor.

1 world trade centre Haberi

1 world trade centre

İlk Önce nervürlü çelikle başlayalım çünkü inşaat sahasından her şey­den çok bunlar indirilip kaldırılıyor. Yaklaşık bin 130 ton ağırlığındaki bir demet, Manhattan’ın merkezinde iki cadde arasındaki dar bir patika­ya çekilen düz bir yatak üzerinde geliyor. Bloke edilmiş, güvenlikli bu patika Kuzey Amerika’nın en yüksek binası olan 1 World Trade Center’ın (1 Dünya Ticaret Merkezi) gölgesinde. Nervürlü çeliğin en tepeye ulaşması için 417 metre tırmanması gerekiyor. Bu da tam tamına 105 kat demek. Yapının iskeleti çelik ve kule bin er­kek ve kadın çalışanın 10 kadarı tara­fından takip ediliyor, inşaat sahasını denetleyen, New York ve New Jersey Liman İdaresi’nin müdürü Pat Foye dünkü çelik raporunu BlackBenysin- de yayınlıyor: “121 parça yerleştirdik, 104’üncü kattaki sütun başlarını kaynakla birleştirdik, 105’inci kattaki çelik döşemeyi yaptık...