02 / 05 / 2024

10. Dubai International Property Show

10. Dubai International Property Show

Geçen Aralık ayında Kuveyt Gayrimenkul Fuarı'nda ilk kez Türkiye holünü düzenleyen INREMA, 8-10 Nisan'daki 10. Dubai International Property Show ( IPS )'un Türkiye'den katılım organizasyonu üstlendi...

Dubai, 10 milyon dolar üzeri lüks gayrimenkul satışında New York’u geride bıraktı!

Küresel emlak danışmanlığı şirketi Knight Frank tarafından yapılan  analize göre, 10 milyon ABD doları (36,7 milyon dirhem) değerindeki toplam konut satışları 2023 yılında yüzde 92,4 artış göstererek 431 adet satışa ulaştı.

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Marriott 10 yeni otel için çalışmalara başladı!

Marriott International, Inc., 2022'nin sonuna kadar 10 yeni otel açmak için çalışmalara başladı. Açılacak otellerle Türkiye genelinde 43 adet otel sayısına ulaşılacak. 

Swiss International İstanbul'da 10 butik otel açacak!

Swiss International, toplam 20 milyon avroluk yatırımla İstanbul'da 10 ayrı butik otel açmak için harekete geçti. Swiss International Üst Yöneticisi Kennedie, "Türkiye pazarına İstanbul'dan giriş yapacağız" dedi...

Atasay Dubai’de 10 mağazaya ulaştı!

Türkiye’nin en köklü markalarından Atasay, genç, anı yakalayan, yüzü geleceğe dönük yeni marka kimliğiyle dünya markası olma yolculuğuna Dubai’de açtığı 8 mağazayla güçlü bir şekilde devam ediyor.

İki Design Group Londra’dan 10 ödülle döndü!

Gayrimenkul sektörünün 'Oscarları' olarak bilinen International Property Awards’da, İki Design Group 3 farklı projesiyle toplam 10 ödüle layık görüldü. 

Loda Mobilya, Dubai Index Fuarı’nda yoğun ilgi gördü!

Loda Mobilya, Orta Doğu’da ekonominin kalbinin attığı Dubai’de gerçekleşen ve bölgenin en önemli fuar organizasyonlarından biri olan International Desing Exhibition United Arab Emirates 2016 Fuarı’na katıldı.

Dubai İnternational İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dubai İnternational İnşaat İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Abdennaser Sadek, Fawaz Altabaa, Mohamed Al Tabba, Alaa Sadek ortaklığıyla 160 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi'nde kuruldu.

Hesaplı Konutlar Buluşması 8-10 Şubat'ta Dubai'de!

Türk gayrimenkul sektörünün projelerinin Dubai'de sergileneceği bir etkinlik düzenlenecek. Türk inşaat firmaları, ürünlerini Dubai'de Arap alıcıların karşısında görücüye çıkaracaklar.

Beyttürk İnşaat, Cityscape Fuarı’nda 10 milyon dolarlık satış yaptı!

Beyttürk İnşaat, Körfez ülkelerinin yatırımlarını Türkiye’ye yöneltmeleri için faaliyetlerine hız veriyor. Dubai’de, 8-10 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Cityscape fuarına katılan Beyttürk 10 milyon Dolarlık satış gerçekleştirdi.

Siyahkalem Dubai'de 10 milyon dolarlık satış yaptı!

İstanbul Zekeriyaköy'deki KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, Cityscape Global Fuarı'nda 15 birimde 8 ile 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını açıkladı.

İş GYO projelerini Dubai'de tanıttı!

8-10 Eylül 2015 tarihinde Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılan İş GYO, Manzara Adalar ve Nef işbirliği ile gerçekleştirdiği, son yılların en dikkat çeken projelerinden İnistanbul’u ziyaretçilerle buluşturdu.

KÖY projesi Dubai Cityscape'te 10 milyon dolarlık satış yaptı!

İstanbul Zekeriyaköy'de KÖY projesinin yapımını üstlenen Siyahkalem Mühendislik'in İcra Kurulu Üyesi İbrahim Kahraman, fuarda 15 birimde 8 ila 10 milyon dolarlık satış yaptıklarını ifade etti.

10. Dubai International Property Show Haberi

10. Dubai International Property Show

Geçen Aralık ayında Kuveyt Gayrimenkul Fuan'nda ilk kez Türkiye holünü düzenleyen INREMA, 8-10 Nisan'daki 10. Dubai International Property Show(IPS)'un Türkiye'den katılım organizasyonu üstlendi. Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA) himayesinde gerçekleşen ve dünyanın her yerinden, üst düzey katılımcıların her sene daha fazla ilgisini çeken Dubai Uluslararası Emlak Fuarı (iPS)'nda, uluslararası alanda en yüksek katılımı Türkiye'nin gerçekleştirmesi bekleniyor. 

INREMA'nın üstlendiği organizasyonda, Türk firmaları 8-10 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek fuara toplu olarak katılabilecek. 


Radikal...