29 / 04 / 2024

10 Numara Motivasyon kitabı

10 Numara Motivasyon kitabı

Hilmi Işıkören'in 10 Numara Motivasyon kitabının tanıtımı yarın akşam (5 Ekim Çarşamba) 19:00 – 22:00 saatleri arasında Sun Plaza Maslak’ta gerçekleştirilecek

Huawei Nova 10'a Vatan Bilgisayar'dan 10 numara indirim! 2 Aralık 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar, Huawei Nova 10'u indirimli fiyatı ile satışa çıkardı. Bu fırsatı kaçırmayın! İşte 2 Aralık 2022 Huawei Nova 10 Vatan Bilgisayar​​​​​​​ fiyat listesi ve özellikleri...

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 24 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile IWG GROUP Holdings S.à.r.l tarafından kuruldu.

Nihat Zeybekci: İzmir'de yapılaşma baskısı azaltılacak!

İzmir’i gönül belediyeciliği ile buluşturmayı planlayan AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, “10 Numara İzmir” sloganıyla hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Nihat Zeybekci İzmir için hazırladığı projelerini tanıttı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci, "10 numara İzmir" adını verdiği seçim projelerini açıkladı. İşte Zeybekci'nin İzmir projeleri...

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 21 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Honding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 20 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Umbrella Holding tarafından Sarıyer’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 19 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Batı Park projesine onay!

Milletvekili Karal: "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın üniversite ziyareti sırasında kamuoyunda sıkça dile getirilen ve belediyemizin 10 Numara projelerinden olan Batı Park Projesi de onaylandı.

Amasya'da 9. Kültür Evi açıldı!

Amasya Valisi Salih Işık, Amasya Belediyesi tarafından hizmete giren 9. Kültür Evini "10 numara bir tesis" olarak nitelendirdi.

Hilmi Işıkören'in 10 Numara Motivasyon kitabı yarın tanıtılıyor!

Hilmi Işıkören'in 10 Numara Motivasyon kitabının tanıtımı yarın akşam (5 Ekim Çarşamba) 19:00 – 22:00 saatleri arasında Sun Plaza Maslak’ta gerçekleştirilecek

Işıkören Danışmanlık'ın 10 numara motivasyonu yayında!

Hamurunda sevgi, temelinde motivasyon olan iş ve hayata dair özgün paylaşımlarının yeni adresi www.10numaramotivasyon.com yayında. Işıkören, başarı ve motivasyon üzerine oluşturduğu sayfasını 1 Ocak itibari ile yayına geçirdi.

Yalova'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yalova Yolu’nun 300 milyon TL’lik kentsel dönüşüm hamlesiyle modern bir görünüme kavuşacağını, araçlarda 10 numara yağ kullanılmasının da önleneceğini açıkladı.

10 Numara Motivasyon kitabı Haberi

10 Numara Motivasyon kitabı


Uzun yıllar emlak sektörünün önde gelen uluslararası şirketlerinde Genel Müdürlük görevi yapan, inşaat-emlak sektöründe verdiği markalaşma, pazarlama-satış danışmanlığı ve motivasyon temelli eğitimlerle tanınan emlak duayeni Hilmi Işıkören'in ilk kitabı "10 Numara Motivasyon" 29 Eylül'de raflardaki yerini aldı. Çalışandan patrona herkes için ilham kaynağı olacak kitap, sadece iş dünyasıyla sınırlı kalmayarak, herkesin hayatına dokunan, kişisel gelişimi destekleyici bir yol haritasını da içeriyor. Kitabın geliri, korunmaya muhtaç çocuklara kucak açan "Koruncuk Vakfı"na bağışlanacak. ’10 Numara Motivasyon’ kitabının tanıtımı yarın akşam (5 Ekim Çarşamba) 19:00 – 22:00 saatleri arasında Sun Plaza Maslak’ta gerçekleştirilecektir. Hilmi Işıkören bu etkinlikte kitap tanıtımı ile birlikte katılımcıların kitaplarını da imzalayacak.

2012 yılında yazmaya başladığı başarı üzerine motivasyon temelli satış ve pazarlama içerikli yazıları ile kitabının ilk tohumlarını atan...