27 / 04 / 2024

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Umbrella Holdings S. A. R. L tarafından kuruldu.

Numara 18 Ofis Yönetimi Ve Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; İş merkezi (ofis) kurmak işletmek, diğer Regus grup şirketlerinin faaliyette bulunacakları iş merkezleri için uygun alanlar bulmak, bu alanlar için kira sözleşmeleri akdetmek, gerçek ve tüzel kişilere iş merkezi ve ofis hizmetlerinde gerekli olan her türlü personel, sekretarya, bilgisayar, posta kutusu, telekonferans, telefon, faks ve benzeri hizmetler sunmak ve bu hizmetler için gerekli diğer altyapı ve donanımları sağlamak, hazır yemek servisi temin etmek, toplantı salonlarını konferans, kongre, seminer ve benzeri etkinlikler için tahsis etmek ve ayrıca şirketin amacına yönelik olarak söz konusu hizmetler için personel eğitim programları hazırlamak ve uygulamak, ve bu konularda danışmanlık vermek, konusu ile ilgili ürünlerin distribütörlüğünü üstlenmek, başkalarına distribütörlük vermek ve bu mallarla ilgili mümessillik ve acente faaliyetlerini yerine getirebilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön