08 / 05 / 2024

10 yıl vadeli konut kredi faiz oranları

10 yıl vadeli konut kredi faiz oranları

Konut kredi faiz oranları artıyor. Peki 5 ve 10 yıl vadeli konut kredi faiz oranlarında son durum nedir? İşte faiz oranlarında son durum...

3 milyon TL'lik konut kredisinin 10 yıl vadeli geri ödemesi 21 milyon TL'yi buluyor! Ev almak hayal oldu!

Konut almak isteyenlerin hayali başka bahara kalmış durumda. 3 milyon TL'lik konut kredisinin 10 yıl vadeli geri ödemesi 21 milyon TL'yi buluyor. İşte sektör temsilcilerinin değerlendirmeleri...

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Yükselen faizler ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz vatandaşların konut alma maliyetlerini zorlaştırıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi ve faiz oranlarını takip ediyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin banka banka 10 yıl vadeli konut kredisi ödeme seçeneği ne kadar oldu?

İBB'den İstanbul’daki riskli binalara 10 yıl vadeli yeni finansman: Ana parayı vatandaş, faizi İBB ödeyecek! 

İBB, çürük binaların depreme dayanıklı hale getirilmesi amacıyla yeni bir finans modeli hazırlandı. Riskli binalara 10 yıl vadeli yeni finansman: Ana parayı vatandaş, faizi İBB ödeyecek! 

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl vadeli kredi fırsatı! Metrekaresi 32 bin TL'ye!

Dilovası Modern Sanayi Sitesi'nde lansmana özel 10 yıl kredi fırsatıyla satışlar başladı. Dilovası Modern Sanayi Sitesi, toplam 133 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır? 10 yıl vadeli kredi kimlere verilecek? 

0.99 faiz oranlı konut kredisi başvuruları en çok merak edilen konulardan oldu. Peki 0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır? 10 yıl vadeli kredi kimlere verilecek? İşte ayrıntılar...

ABD'de 10 yıl vadeli devlet tahvili faizi düşüşe geçti!

ABD'de 10 yıl vadeli devlet tahvili faizi, beklenilenden iyi gelen ekonomik verilerin ardından yüzde 1.53 seviyelerine kadar geriledi.

Maraş 10 yıl içinde açılacak!

KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Ankara'da buluştuğu basın mensuplarıyla bir araya geldi. Tatar, 1974’ten bu yana kapalı olan ve ‘hayalet şehir’ olarak bilinen Maraş’ın 10 yıl içinde açılacağını söyledi.

15 yıl vadeli konut kredisi kullanmak ne kadar avantajlı?

Kamu bankalarının konut kredisi vade sürelerini arttırması ile 15 yıl vadeye kadar konut kredisi kullandıran banka sayısı yediye yükseldi. Peki 15 yıl vadeli konut kredisi kullanmak ne kadar karlı?

Vatandaş konut kredisinde 10 yıl vade istedi!

Konut kredisine başvuran 34 bin kişinin yüzde 85’i 10 yıl vade istedi. Başvuruların %98’i 500 bin TL’ye kadar olan kredilere yapıldı. 

15 yıl vadeli konut kredisi faiz oranları ne oldu?

Kamu Bankalarının geçtiğimiz hafta itibariyle konut kredisi vadelerini 15 yıla kadar çıkarmaları ile 10 yıl üzeri vadelerde konut kredisi kullanımı arttı. Peki 15 yıl vadeli konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Milli Emlak'ta kira süresi 10 yılı aşamaz!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Milli Emlak'ta kira süresinin 10 yılı aşamayacağını söyledi. 

5 yıl vadeli konut kredisi faiz oranlarında son durum!

Bankaların konut kredisi faiz oranları  son haftalarda hızla yükledi. Vadeyi kısa tutup daha az faiz ödemek isteyenler için Kredi Pazarı 5 yıl vadeli konut kredisi faiz oranlarında son durumu listeledi…

10 yıl vadeli konut kredisi faiz oranları ne durumda?

Bankalar konut kredisi faiz oranlarını artırmaya devam ediyor. Şuan en düşük konut kredisi faiz oranını Ziraat Bankası yüzde 1,55 ile sunuyor. Peki, 10 yıl vadeli konut kredisi faiz oranları ne durumda?

10 yıl vadeli konut kredi faiz oranları Haberi

10 yıl vadeli konut kredi faiz oranları

Konut kredi faiz oranları, yükselen döviz kuru ile birlikte yeniden artmaya başladı. En düşük konut kredi faiz oranını Ziraat Bankası kullandırıyor. Banka 5 ve 10 yıl vadeli konut kredisi kullanmak isteyenlere yüzde 1.45 faiz oranı uyguluyor. Ziraat Bankası'nı ise yüzde 1.55 faiz oranı ile Vakıfbank takip ediyor.

En yüksek konut kredi faiz oranını Anadolubank kullandırıyor. Banka 5 ve 10 yıl vadeli konut kredisi kullanmak isteyenlere yüzde 2.15 faiz oranı uyguluyor. 

5 yıl vadeli konut kredi faiz oranları

Ziraat Bankası yüzde 1.45
Vakıfbank yüzde 1.55
Garanti Bankası yüzde 1.74
ING Bank yüzde 1.74
Yapı Kredi yüzde 1.95
Halkbank yüzde 1.74
Kuveyt Türk yüzde 1.79
QNB Finansbank yüzde 1.90
Akbank yüzde 2.01
Türkiye Finans yüzde 1.71
Denizbank yüzde 2.15
İş Bankası yüzde 2.20
Şekerbank...