07 / 05 / 2024

100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisi

100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisi

Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Emlak Katılım'dan 100 milyon liralık sukuk ihracı!

Emlak Katılım, kaynak çeşitliliğini artırmak amacıyla SPK'dan 26 Mart 2020'de aldığı iki milyar TL tutarındaki ihraç tavanı kapsamında 369 gün vadeli, getirisi bir aylık katılma havuzuna referanslı 100 milyon TL'lik sukuk ihracı gerçekleşti.

2019'da 100 milyon liralık 66 ihale düzenledi!

2019 yılında Türkiye’de kamu kurumları 100 milyon lira üzeri 66 ihale düzenledi. Toplam değeri 19.2 milyar lirayı bulan dev ihalelerin sadece 32’si açık ihale usulüyle gerçekleşti.

72 ilde 100 milyon liralık gayrimenkul sattıran gayrimenkul girişimi!

Gayrimenkul girişimi olarak 2015 yılında ortaya çıkan Tapucom, bugüne kadar 72 şehirde 100 milyon liralık satışa aracılık ettiğini bildirdi.

Ayvalık'a 100 milyon liralık hastane yapılacak!

Ayvalık Belediyesi tarafından Ağustos ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bölgede 100 milyon TL'ye özel bir hastane kurulacağını söyledi.

Ordu'ya 100 milyon liralık kültür yatırımı!

Ordu'da, Modern Arkeoloji Müzesi'nin de bulunduğu 100 milyon liralık 8 yatırım projesinin tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. 

Türkiye Finans 100 milyon liralık kira sertifikası ihraç etti!

Türkiye Finans Katılım Bankası 100 milyon liralık, 178 gün vadeli kira sertifikası halka arzını başarıyla tamamladı..

Türkiye Finans'tan 100 milyon liralık kira sertifikası ihracı!

Banka, iştiraki TF Varlık Kiralama AŞ aracılığıyla 100 milyon liralık, 179 gün vadeli kira sertifikası ihracını tamamladı.

Beyaz eşya satışlarında 100 milyon liralık ciro!

Beyaz eşyada ÖTV’nin sıfırlanması beklendiği gibi bütçe vergi gelirlerinde bir azalışa neden olmadı, tam tersine 25 milyon liralık bir katkı sağladı. 75 milyon liralık vergiden vazgeçen Maliye Bakanlığı, yüzde 32’yi bulan beyaz eşya ciro artışı ile 100 milyon lira kazandı.

Yabancılar Çanakkale'den 100 milyon liralık arazi aldı!

Çanakkale 18 Mart Köprüsü çevresinde yabancılar bugüne kadar 100 milyon liralık arazi satın aldı. İlgili gösteren yabancıların yüzde 70’ini Araplar oluşturdu.

Astor'dan 125 milyon liralık yeni fabrika!

Astor Transformatör, 125 milyon liralık yatırımı ile yeni fabrikasının inşaatına başladı. Yaklaşık 100 bin metrekare alan üzerine kurulacak fabrikada 500 kV 500 MVA kapasitesine kadar üretim ilk hedef olarak belirlendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi 12 milyon liralık kamulaştırma yaptı!

Adananın merkez ilçesi Yüreğir'deki otoyolu Mithat Özsan Bulvarına bağlayacak Yonca Kavşak Projesi için lokomotif rol üstlenen Adana Büyükşehir Belediyesi, 100 bin metrekarelik alanda yaklaşık 12 milyon liralık kamulaştırma yaptı.

Alanya’ya 2 yılda 100 milyon liralık yatırım yapıldı!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya’ya 2 yılda 100 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirterek, “Alanya’nın önü açıktır” dedi.

Antalya'ya G20 Zirvesi için 100 milyon liralık yatırım yapıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, "G20 Zirvesi için 100 milyon liralık yatırım yaptık. Bunun bize geri dönüşü yaklaşık 200 milyon euro olacak. Tarihin en büyük tanıtım fırsatını yaşadık" dedi.

100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisi Haberi

100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Avrupa Birliği'nin işbirliği ile Şanlıurfa kent merkezinde 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin proje tanıtım toplantısı yapıldı.

Şanlıurfa'da özel bir toplantı salonunda gerçekleştirilen proje tanıtım törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Belediye Başkanları, Proje ile ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Avrupa Birliği Yatırımları Dairesi Başkanı Ferruh Parmaksız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilileri, Avrupa Birliği Heyeti ve Yüklenici Firma temsilcileri katıldı.

Şanlıurfa'nın en büyük yatırım projesi olan 100 Milyon Liralık Dev Merkez Atık Su arıtma tesisinin tanıtım toplantısıyla projenin startı verildi.

Tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Şanlıurfa'ya önemli bir yatırımı kazandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Çiftçi, " Atık Su Arıtma tesisinin Şanlıurfa'mızda sağlıklı bir yaşamın, çevrenin ve toprak yapısının...