04 / 05 / 2024

105 bin metrekare alan üzerinde

105 bin metrekare alan üzerinde

Antalya'da Gloria Olympic Arena adıyla Türkiye'nin en kapsamlı spor kompleksi inşa edilecek. 105 bin metrekare alan üzerinde yer alan projenin temeli 2013 yılında atılacak...

6 ayda 208 bin metrekare AVM alanı açıldı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ile Akademetre Araştırma verilerine göre, 2018 ikinci çeyrekte 208 bin metrekare AVM alanı piyasaya girdi.

Başiskele'de 1 milyon 56 bin metrekare alana ruhsat verildi!

Başiskele Belediyesi, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri kentte verilen ruhsatlar hakkında açıklamalar yaptı. Başiskele'de 1 milyon 56 bin metrekare alan ruhsat verildi.

Esenler'e 150 bin metrekare otopark!

Son 9 yılda Esenler'e kapalı ve açık olmak üzere yaklaşık 113 bin metrekare otopark inşa edildi. İlçede 37 bin metrekare iki ayrı kapalı otoparkın inşaatı da sürüyor. 

Reysaş kapalı depo alanını 310 bin metrekare artıracak!

2017 yılı içerisinde Esenyurt, Orhanlı 6, Çayırova 12 ve 13, Lüleburgaz projelerini bitirmeyi hedefleyen Reysaş, bu projeler bittiğinde kapalı depo alanını 310 bin metrekare daha artmış olacak.

Selenium Retro 2 bin metrekare sosyal alanıyla dikkat çekiyor!

Aşçıoğlu tarafından 100 milyon dolar yatırımla Ataköy'de hayata geçirilen Selenium Retro projesi 2 bin metrekare sosyal alanıyla dikkat çekiyor!

Tapu.com 185 bin metrekare büyüklüğünde gayrimenkul sattı!

Tapu.com, yılın ilk çeyreğinde satış hızında yeni bir rekora imza attı. 2017'nin ilk 3 ayında toplam 185 bin metrekare büyüklüğünde gayrimenkul sattı.

Kepez Duraliler'de 8 bin metrekare kaldırım yapılıyor!

Kepez Belediyesi, Duraliler Mahallesi'nde gerçekleştirilen asfalt çalışmasının ardından 8 bin metrekare kaldırım çalışması gerçekleştiriyor.

Manisa Şehzadeler'e 90 bin metrekare parke taşı!

Manisa Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016'daki çalışmalarıyla ilçeye 800 kilometre ova yolu, 90 bin metrekare parke taşı döşendi.

Kula Körez’e 20 bin metrekare kilit parke!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula Belediyesi işbirliği ile Körez Mahallesi’ne 20 bin metrekare kilit parke taş döşeme çalışmalarına başladı.

Batman'da 30 bin metrekare kilitli parke taşı döşendi!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında görevlendirme yapılan Batman Belediyesince yürütülen çalışmalarda 30 bin metrekare kilitli parke döşendi.

Yunusoğlu İnşaat'tan 75 bin metrekare inşaat sözü!

Gelecek projelerini anlatan ve gündemi değerlendiren Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, "2017'de toplam 75 bin metrekare inşaat sözü veriyoruz" diye konuştu.

Bursa Minareliçavuş’da 15 bin metrekare alan dönüşüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Minareliçavuş’a camiyi de içinde alacak şekilde 15 bin metrekare alanlı kentsel tasarım projesi kazandırıyor.

Kayseri Hacılar'da 130 bin metrekare alanda dönüşüm başladı!

HACILAR Belediyesi tarafından 130 bin metrekare alanda gerçekleştirilecek olan ve yaklaşık 151 milyon TL'ye mal olacak kentsel dönüşüm projesi çalışmaları başladı.

105 bin metrekare alan üzerinde Haberi

105 bin metrekare alan üzerinde

Özaltın Holding tarafından Antalya Belek'te Gloria Hotels&Resort'un bünyesinde 105 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek Gloria Olympic Arena, Türkiye'nin en kapsamlı spor kompleksi olacak. Temellerinin 2013 yılında atılması planlanan projenin, 2014 yılında hizmete girmesi bekleniyor. Gloria Olympic Arena 50 milyon dolara mal edilecek. Olimpik Arena; atletizm, yüzme, jimnastik, boks, eskrim, judo, güreş, hentbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, dans ve halter sporları için salonlar; açık alanında ise bir adet olimpik olmak üzere farklı özellik ve donanımlarda toplam 3 adet havuz, koşu parkurları, atletizm sahaları, kumsal sporları sahaları, tenis kortları, tırmanma duvarları, çok amaçlı açık spor sahası ve çok amaçlı açık yeşil sahalar ile hizmet...