20 / 05 / 2024

1+1 Evora İstanbul

1+1 Evora İstanbul

Teknik Yapı, Tuzla'da kurduğu mini şehir Evora İstanbul'da en çok satılan 1+1 tipi konut talebini karşılayabilmek için 396 adet yeni daireyi satışa sundu.

Emlak Konut GYO Evora İstanbul-1 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Tuzla 2.Etap 1.Bölge (Evora İstanbul-1) yıl sonu değerleme raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte rapor...

Teknik Yapı Evora İstanbul modelini Denizli’ye taşıyor!

İstanbul’da 1’e 3 kazandıran Evora İstanbul projesini Denizli’ye taşıyacak olan Teknik Yapı, 1.500 konutluk karma projeyi Ocak 2016’da satışa sunacak.

Evora İstanbul projesi Denizli'ye taşınıyor!

İstanbul'da l'e 3 kazandıran Evora İstanbul projesini Denizli'ye taşıyacak olan inşaat sektörünün öncülerinden Teknik Yapı, 1.500 konutluk karma projeyi Ocak 2016'da satışa sunacak.

Evora İstanbul kazan-kazan modeli Anadolu'ya yayılıyor!

İstanbul’da 1’e 3 kazandıran Evora İstanbul projesini Denizli’ye taşıyacaklarını açıklayan Teknik Yapı Başkanı Durbakayım, kazan-kazan modelini Anadolu’ya yayacaklarını söyledi.

Evora İstanbul Teknik Yapı ödemeleri!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar değişiyor. Evora İstanbul Teknik Yapı ödemeleri kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme seçenekleri!

Teknik Yapı Evora İstanbul ödeme seçenekleri arasında 36 ay 0 faiz avantajı sunuluyor. İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Evora İstanbul Tuzla adres bilgileri!

Evora İstanbul Tuzla adres bilgileri kapsamında proje, Aydıntepe Mahallesi, Edebali Caddesi üzerinde yükseliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Evora İstanbul Tuzla satılık daire fiyatları!

Peşin alımlarda yüzde 12 indirim imkanı uygulanan Teknik Yapı Evleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinden oluşuyor. Evora İstanbul Tuzla satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Tuzla Evora İstanbul'da 3+1'ler 372 bin TL'ye!

Tuzla'da Teknik Yapı ve Emlak Konut GYO imzası ile yükselen dev yaşam alanı Evora İstanbul projesinde 36 ay vade farksız taksit avantajı devam ediyor.

Teknik Yapı Evora İstanbul ulaşım bilgileri!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde hayata geçirilen Evora İstanbul'da 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Teknik Yapı Evora İstanbul ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Evora İstanbul güncel ödeme planı!

Teslimlerin hemen yapıldığı Evora İstanbul Tuzla'da satışlar devam ediyor. Projede 1+0'dan 4+1' kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. İşte Evora İstanbul güncel ödeme planı...

Teknik Yapı Evora İstanbul teslimleri ne zaman?

Evora İstanbul Rezidans'ta 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. İstanbul Tuzla'da inşa edilen proje 300 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Teknik Yapı Evora İstanbul teslimleri ne zaman?

Evora İstanbul Rezidans iletişim!

Evora İstanbul Rezidans iletişim numarası 0216 392 41 00 olarak belirlendi. İstanbul'un Anadolu Yakası Tuzla ilçesinde hayata geçirilen proje peşinatı 1 yıl erteleme imkanı sağlanıyor.

1+1 Evora İstanbul Haberi

1+1 Evora İstanbul

Teknik Yapı tarafından geliştirilerek Tuzla'nın en yüksek tepesinde inşa edilen yaklaşık 5 bin konuttan oluşan Evora İstanbul'da bugüne kadar en çok satışı gerçekleştirilen 1+1 ve stüdyo tipi dairelerde giderek artan talep, yeni 1+1 tipi dairelerin arzına neden oldu. 


Teknik Yapı, projenin doğa ile iç içe olan cephede yükselen üç blokta yer alan 339 adet 1+1 ve 57 adet 2+1 tipi daireyi 102 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa sundu. Türk insanının salt yaşam alanı barındıran büyüklüklere alıştığını vurgulayan Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, "Anadolu'da yaygın olan büyük ev kavramı, artık gerçekten taşı toprağı altın haline gelen İstanbul'da değişti. Yılda bir-iki kez kullanılan misafir odaları İstanbul'da tarihe karışıyor. Çok fonksiyonlu ve ekonomik evlerde yaşamaya başlayan insanlar, yaşadıkları projelerdeki sosyal tesisleri...