04 / 05 / 2024

12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi

12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

MG4 Electric'te Ekim kampanyası! 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın

Yüzde 100 elektrikli MG4, dinamik tasarımı ve yüksek performansı ile, bayilerde satışa sunuluyor. MG Turkey, MG4 Electric araba almak isteyenlere 200 bin liraya 12 ay vade, 0.49 faiz fırsatı sunuyor. Peki MG4 Electric fiyatı ne kadar? MG4 Electric 19 Ekim 2023 fiyat listesi.

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Moon Turkey Travel Turizm Otomotiv Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Çiftçi tarafından kuruldu.

Turizmde yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında konuştu. Bakan Ersoy, ''Önümüzdeki yıl yeni tahsis ihaleleri gerçekleşecek'' diye konuştu.

ICBC Turkey, konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.88'a çekti!

Tekstilbank’ın çoğunluk hisselerini devralarak Türkiye’de faaliyete geçen ilk Çin bankası olan ve 22 Mayıs 2015’ten bu yana Türkiye’de hizmet veren ICBC Turkey, 12 Ağustos tarihi itibariyle konut kredisi fiyatlarında rekabetçi bir kampanyayı daha hayata geçirdi.

Ağaoğlu Central Park projesiyle Cityscape Turkey'de!

Ağaoğlu Central Park projesi dün satışa çıktı. Suudi Arabistanlı iş adamı Marvan B.A. Ashour projeden 25 milyon dolarlık alım yaptı. Cityscape Turkey 2016'da yerini alan Central Park projesinde 1.155 daire ve 12 adet villa bulunuyor.

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

Turizmin kalbi İzmir'de atacak!

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı fuar ve tanıtım maratonunu, 10-13 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey İzmir 9’uncu Turizm Fuar ve Kongresi ile tamamlayacak.

Selçuk Belediyesi Travel Turkey İzmir Fuarı'nda!

Selçuk Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı'na katılacak. Selçuk Belediyesi, ilçenin turistik değerlerinin yanı sıra tarımsal ve doğal zenginliklerini 9. Travel Turkey İzmir Fuarı'ndaki C-D-115 Nolu standında görücüye çıkaracak.

İZTO Travel Turkey 2015'e destek veriyor!

İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş da Gaziemir 'deki yeni fuar alanında bu yıl düzenlenecek olan Travel Turkey'e her zamankinden daha kaliteli katılım olmasını istediklerini belirtti.

İTO, Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

İzmir Ticaret Odası, 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı, Gaziemir'deki yeni fuar alanında yapılacak!

Gaziemir'deki yeni fuar alanın da düzenlenecek Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği'nin(TURSAB) yanı sıra İzmir Ticaret Odası destek verecek.

Travel Turkey için TÜRSAB'tan destek geldi!

TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başakan Ulusoy, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş'ı ziyaret etti. TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, İzmir'in turizm potansiyeline çok inandıklarını belirtti.

12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi Haberi

12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 12. Travel Turkey İzmir Turizm Fuar ve Kongresi açılışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ersoy, turizmde gelecek yıldan itibaren atılacak adımlara ve yapılacak değişikliklere ilişkin soruları anlattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "İlk hedefimiz şu anda yılbaşında sonra Turizm Geliştirme Fonu'nu yasalaştırıp hayata geçirmek. Burada amaç özel sektörün Türkiye tanıtımında başta olmak üzere Türkiye'nin turizmle ilgili politikalarında söz sahibi, fikir sahibi olmasını sağlamak. Bunu da yaptıktan sonra hızlı bir şekilde ivme bekliyoruz." diye konuştu.

Berlin'de yapılacak tanıtım ihalesiyle ilgili konuşan Bakan Ersoy, "Onunla birlikte yeni Türkiye tanıtım stratejisini netleştireceğiz. 'Turkey home' olarak 18 yıldır devam ediyordu, nicelikli turistten nitelikli turiste geçişle birlikte nitelikli turisti hedef alan değişik bir...