02 / 05 / 2024

Şehmus Günaydın: Kastamonu'da turizm 12 aya çıkacak!

Şehmus Günaydın: Kastamonu'da turizm 12 aya çıkacak!

Travel Turkey İzmir Fuarı Değerlendirme toplantısı Belediye Başkanı Tahsin Babaş, KESOB Başkanı Dursun Ergin, KATSO Başkanı Selçuk Arslan ile turizm sektör temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.



22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul'da katılacakları Emit Fuarı hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Şehmus Günaydın, "Emit fuarında fuarda Kastamonu'nun bütün değerleriyle tanıtılması için hep beraber işbirliği yapmayı planladıklarını ifade etti. 


Kastamonu'ya kısa bir süre önce gelmesine rağmen içerisinde barındırdığı potansiyeli başka illerin kolay kolay barındırmadığını ifade eden Vali Şehmus Günaydın. Kastamonu turizminin 12 aya çıkarılabilmesinin hayal olmadığını, Türkiye'de turizmin 12 aya çıkabileceği ilk 3 vilayet arasında Kastamonu'nun da olduğunu ifade etti. 


4 YILDIZLI OTEL İÇİN İHALEYE ÇIKILACAK 

Belediye Başkanı Tahsin Babaş. öncelikli olarak alt yapıya da önem verilmesi gerektiğini belirtirken. Kastamonu Kalesi nden Hepkebirler Saylan sokağa kadar bütün binaların role ve restorasyonunu yapıp projeli hale getireceklerini ayrıca. Gazi Stadı yanındaki alana 4 yıldızlı otel yapılması için ihaleye çıkacaklarını söyledi. 

Kastamonu Sözcü 


Geri Dön