08 / 07 / 2024

kastamonu valisi şeyhmus güven

kastamonu valisi şeyhmus güven

Travel Turkey İzmir Fuarı Değerlendirme toplantısı Belediye Başkanı Tahsin Babaş, KESOB Başkanı Dursun Ergin, KATSO Başkanı Selçuk Arslan ile turizm sektör temsilcilerinin katılımı ile yapıldı.

Kastamonu'da 900'dan fazla afet konutu inşa edilecek!

Kastamonu'da geçtiğimiz ay meydana gelen sel felaketi sonrasında kent genelinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Kastamonu Valisi Avni Çakır çalışmalarda gelinen son noktayı anlattı. 

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Kastamonu'da arsa sorunu çözüldü!

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz, Doğa Kültür Köyünü ziyaret etti. Karadeniz, bölgedeki yatırımları ve projeleri anlattı. İşte o haber...

Kastamonu İŞGEM binası hizmete girdi!

KOSGEB tarafından yürütülen proje kapsamında kurulan 3 İŞGEM'den birisi olan Kastamonu İŞGEM binası halkın hizmetine sunuldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Kastamonu Valisi Mesut Yıldırım, girişimcileri veya istihdam sağlamak isteyenleri mutlaka İŞGEM binasına beklediklerini söyledi.

Şehmus Günaydın'dan Taşköprü’ye doğalgaz sözü!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Taşköprü'yü ziyaret ederek çalışma devam eden İl Özel İdaresi yatırımlarını inceledi, Vali Günaydın, doğalgazı Taşköprü’ye önümüzdeki süreçte muhakkak getireceklerinin müjdesini verdi.

Arap turistler rotayı Kastamonu’ya çeviriyor!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, “Turizmini 12 aya çıkaracak, ülkemizdeki 3 vilayetten birisi, Kastamonu’dur” dedi.

Ilgaz Dağı Tüneli'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü yetkilileriyle tünel çalışmalarını inceledi, İç Anadolu'yu Karadeniz'e bağlayacak Ilgaz Dağı Tüneli'nin yüzde 70'inin tamamlandığı bildirildi.

Kastamonu Kayak Tesisi 2016-2017 kış sezonunda açılacak!

Kastamonu'da yapımına 2012 yılında başlanan 7 kilometrelik piste sahip yeni tesisin, 2016-2017 kış açılması planlanıyor.Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin Türkiye'de aranılan ve arzu edilen kayak tesisine kavuşacağın

Kastamonu Tosya'da 50 fabrika arazisine onay verildi!

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın Tosya’da 50 fabrika arazisine onay verdi.

Kastamonu Havalimanı'nı geçen yıl toplam 35 bin 94 yolcu kullandı!

İlk olarak 1959 ' da şehrin Uzunyazı mevkiinde oluşturulan havalimanı uzun yıllar atıl olarak kaldı. Uzun süre atıl kalan Kastamonu Havaalanı, geçen yıl hizmete açıldı...

Kastamonu'nda 24 yıldır kullanılmayan teleferik hattı sökülüyor!

Kastamonu Küre Dağları'ndan çıkarılan bakır cevherini İnebolu Limanı'na taşımak amacıyla 1988'de inşa edilen ancak 2 yıl kullanılabilen teleferik hattının söküm çalışmalarına başlandı. Çalışmalar, 3,5 ay içinde tamamlanacak...

Mustafa Taşkesen kimdir?

Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Mardin Valiliği'ne atandı. Peki, Mustafa Taşkesen kimdir? İşte Yeni Kastamonu Valisi Mustafa Taşkesen..

Şehmus Günaydın kimdir?

Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Kastamonu Valiliği’ne atandı. Peki, Şehmus Günaydın kimdir? İşte yeni Kastamonu Valisi..

kastamonu valisi şeyhmus güven Haberi

kastamonu valisi şeyhmus güven

22-25 Ocak tarihleri arasında İstanbul'da katılacakları Emit Fuarı hakkında değerlendirmelerde bulunan Vali Şehmus Günaydın, "Emit fuarında fuarda Kastamonu'nun bütün değerleriyle tanıtılması için hep beraber işbirliği yapmayı planladıklarını ifade etti. 


Kastamonu'ya kısa bir süre önce gelmesine rağmen içerisinde barındırdığı potansiyeli başka illerin kolay kolay barındırmadığını ifade eden Vali Şehmus Günaydın. Kastamonu turizminin 12 aya çıkarılabilmesinin hayal olmadığını, Türkiye'de turizmin 12 aya çıkabileceği ilk 3 vilayet arasında Kastamonu'nun da olduğunu ifade etti. 


4 YILDIZLI OTEL İÇİN İHALEYE ÇIKILACAK 

Belediye Başkanı Tahsin Babaş. öncelikli olarak alt yapıya da önem verilmesi gerektiğini belirtirken. Kastamonu Kalesi nden Hepkebirler Saylan sokağa kadar bütün binaların role ve restorasyonunu yapıp projeli hale getireceklerini ayrıca. Gazi Stadı yanındaki alana 4 yıldızlı otel yapılması için ihaleye çıkacaklarını söyledi. 

Kastamonu...