29 / 04 / 2024

13 büyükşehir belediyesi

13 büyükşehir belediyesi

13 ilin büyükşehir olması ve 26 ilçe kurulması Resmi Gazete'de yayımlandı...

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden son dakika müjdesi! İBB ilkokul ve lise mezunu işçi alınacak!

İş arayanlara İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden müjdeli haber! İlkokul ve lise mezunu işçiler için dolgun maaşlı iş imkanları sunuluyor. İBB, 13-15 Haziran tarihleri arasında başvuruları kabul edecek ve toplamda 61 personel alımı gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden büyük fırsat! 13 adet gayrimenkul kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden kaçırılmayacak fırsat. Büyükşehir Belediyesi 11 Ağustos 2022 tarihinde 13 adet taşınmazın ihalesini gerçekleştirecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 13 yılda 1.6 milyarlık gayrimenkul aldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aziz Kocaoğlu’nun başkanlık yaptığı 13 yıllık döneminde 1 milyar 639 milyon liralık kamulaştırma gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın 13.’sü açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından çocukları kötü alışkanlıklardan korumak adına gerçekleştirdiği Yaz Spor Okulları’nın bu yıl 13.’sü açıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 13 gayrimenkul 39 milyon!

Mülkiyeti Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan Altındağ, Çankaya, Etimesgut ve Yenimahalle'de yer alan 13 gayrimenkul 39 milyon 332 bin 315 TL bedelle satılıyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi EXPO 2016 Antalya’ya katılacak!

EXPO 2016 Antalya’da Hatay rüzgarı esecek. Hatay Büyükşehir Belediyesi, 13 uygarlığa ve 3 semavi dine ev sahipliği yapmış, kültürü, tarihi ve doğasıyla bir dünya şehri olan Hatay’ı tanıtmak için simülasyon teknolojisini kullanacak.

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden satılık gayrimenkul!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım İlçesinin Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulu açık artırma usulüyle satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulun ihalesi 13 Ağustos günü saat 16:00'da yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ilk kez MIPIM'e katılacak!

10-13 Mart tarihleri arasında Fransa’nın Cannes kentinde 26’ncısı düzenlenecek dünyanın en önemli gayrimenkul fuarları arasındaki MIPIM Fuarı’na Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katılacak..

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 35 otobüs alımı için ihale yaptı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 35 adet otobüs alımı için ihale yaptı. Yaklaşık maliyeti 15 milyon 538 bin TL olan ihaleye dört firma katıldı. En yüksek teklif 13 milyon 670 bin TL oldu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin lojmanları dönüşüm için yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki lojmanları törenle yıkıldı. Yaklaşık 21 bin metrekare alanda 26 parselde bulunan 13 blok yerine yapılacak 180 dairelik modern yaşam alanı, 2015 yılında tamamlanacak...

Adana Büyükşehir Belediyesi Sarıçam'a gençlik merkezi açtı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, gençlere verdiği "Her ilçeye gençlik merkezi" sözünü tutuyor. Daha önce Şakirpaşa ve Mimar Sinan Kültür Parkı'nda gençlik merkezi açan Büyükşehir Belediyesi Sarıçam'da da gençlik merkezi açtı....

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2014 kış hazırlıklarına başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kış mevsimi hava koşullarıyla mücadele hazırlıkları çerçevesinde 43’ü 1’inci öncelikli olmak üzere 255 güzergâhta toplam 3 bin 500 km uzunluğundaki yol ağı ve meydanlardaki çalışma programı değerlendirildi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Karaisalı’ya spor salonu yaptı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Seyhan ve Sarıçam ilçelerinden sonra Karaisalı’ya da spor salonu yaptı. Her türlü salon sporunun yapılabileceği tesis aynı zamanda 500 kişilik seyirci kapasitesine sahip....

13 büyükşehir belediyesi Haberi

13 büyükşehir belediyesi

13 ilin büyükşehir olması ve 26 ilçe kurulması Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, Aydın, Balıkesir, Denizli, Hatay, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Tekirdağ, Trabzon, Şanlıurfa ve Van büyükşehir belediyesi oldu. İl mülki sınırı olarak belirlenen iller ise; Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Eskişehir, Erzurum, Gaziantep, İzmir, Kayseri, Konya, Mersin, Sakarya ve Samsun.



Büyükşehir olan Tekirdağ'da Süleymanpaşa, Ergene ve Kapanklı adıyla yeni 3 ilçe oluşturuldu. Bu kararla beraber yeni ilçeler kuruldu, mahalleler değişti. Tüzel kişiliği kaldırılan köylerde görev yapan geçici ve gönüllü köy korucuları görevlerini...