08 / 05 / 2024

1453 Avrupa Danışmanlık adres

1453 Avrupa Danışmanlık adres

1453 Avrupa Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli Akif Yarış ve İsmail Demir ortaklığında kuruldu. 

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mücahit Taş tarafından kuruldu.

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi açıldı!

Artı Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Avrupa Bölge Şubesi Kağıthane’de  1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile Suphi Akan Yucesu tarafından açıldı.

Avrupa Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Home Gayrimenkul Ve Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Yegengil ve Rasoul Narımanı Zamanabadı ortaklığında kuruldu.

1453 Avrupa Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

1453 Avrupa Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli Akif Yarış ve İsmail Demir ortaklığında kuruldu. 

City44 Danışmanlık Limited Şirketi Ağaoğlu Maslak 1453 Şubesi açıldı!

City44 Danışmanlık Limited Şirketi Ağaoğlu Maslak 1453 Şubesi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Akiş GYO, Sinerji Avrupa Mali Danışmanlık ile anlaştı!

Akiş GYO, bir yıl süre ile Sinerji Avrupa Mali Danışmanlık Limited Şirketi'nden danışmanlık hizmeti alınmasına ve sözleşme imzalanmasına karar verdi...

Avrupa Yönetim ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Yönetim ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Seren Dinçler tarafından kuruldu.

Avrupa Zemin Teknolojileri Mühendislik Sondajcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Avrupa Zemin Teknolojileri Mühendislik Sondajcılık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü’nde 60 bin TL sermaye bedeli ile Burak Aydın, Yunus Emre Bekişli ve Aycan Süzer ortaklığında kuruldu.

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Avrupa Yakası Şubesi açıldı!

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Avrupa Yakası Şubesi 450 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Ali Ağaoğlu'dan Rosa Danışmanlık'a destek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu patronu Ali Ağaoğlu, eski çalışanları Gamze Reka, Cansu Tamer ve Şuheda Turoğlu tarafından kurulan Rosa Danışmanlık'ı Ağaoğlu Maslak 1453'te açtı. Ağaoğlu'nun desteğiyle ofiste ilk daire satıldı.

Avrupa Yenilebilir Enerji İnşaat Tarım ve Ürünleri Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Yenilebilir Enerji İnşaat Tarım ve Ürünleri Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cemal Ammari Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Cemal Ammari tarafından 1 milyon TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Beylikdüzü, Pınartepe Mahallesi, Avrupa Caddesi 'nde kuruldu.

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Husseın Ghannam tarafından 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de kuruldu.

1453 Avrupa Danışmanlık adres Haberi

1453 Avrupa Danışmanlık adres

1453 Avrupa Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli Akif Yarış ve İsmail Demir ortaklığında kuruldu. 

1453 Avrupa Danışmanlık Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi konusu:
1.Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...