05 / 05 / 2024

1472 konutları

1472 konutları

‘Çalar Saat’ programında tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya, TOKİ Emekliler konutları için anlamlı isim önerdi. 1472 konutları için Barış adı önerildi.

Batman 1472 konutlarında sona doğru gelindi!

TOKİ Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, üyelerle sık sık bir araya geldiklerine dikkat çekti ve ekledi; “Üyelerimiz yakında hiçbir sorunla karşılaşmadan konutlarına kavuşacak.”

Batman 1472 Konutları 132 milyon 948 bin TL'ye mal oldu!

2 Yılda yapımı tamamlanan Emekli TOKİ 132 Milyon 948 Bin TL’ye mal olduğunu belirten Dernek Başkanı Hüseyin Ekmen: “Konutların ödemeleri, 15 ve 20 yıl sürede yapılacak” dedi.

TOKİ Batman Konutları'nın teslimi 7 ay gecikti!

Batman Çağdaş Gazetesi köşe yazarı olan Nihat Ekinci bugünkü yazısında Batman'da yapımı gerçekleştirilen 1472 konutluk emekli TOKİ konutlarını anlattı. Konutların teslimlerinin 7 ay geçiktiğini belirtti.

Batman 1472 konutlarına Barış adı verilmesi gündemde!

‘Çalar Saat’ programında tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya, TOKİ Emekliler konutları için anlamlı isim önerdi. 1472 konutları için Barış adı önerildi.

Batman 1472 konutlarının ismi için anket yapılacak!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerindeki 1472 konut alanının ismi için Batman Emekliler Derneği, anket çalışması yapacak.

Batman'daki 1472 konutlarının satış şartnamesi hakkında uyarı yapıldı!

Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, önümüzdeki ayın sonunda 1472 konutun anahtar tesliminin yapılacağına dikkat çekti ve ekledi; “Konutların satış şartnamesinde devir yasağı var. Kimse adına olan konutu devredemez.” dedi.

Batman Üniversitesi yolu üzerindeki 1472 konutta eksiler gideriliyor!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerinde yapımı tamamlanan 1472 konutta eksikler gideriliyor.Geçen yıl kuraları çekilen konutların Mayıs’ın sonuna kadar hak sahiplerine verileceğini belirten Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen şöyle dedi;

Azmi Çelik: Yeni yılda TOKİ konutlarına da gaz verilecek!

1472 Konutun bulunduğu Emekliler TOKİ sitesinde incelemelerde bulunan Vali Azmi Çelik: “Yeni yılda üniversitemizin doğalgaza kavuşmasıyla birlikte TOKİ konutlarına da gaz verilecek” dedi.

Tüm konutlarını satan Ferdi Tayfur yeni konutlar yapacak

Memleketi Adana'da yaptırdığı 50 konutun tamamını satan Ferdi Tayfur, yeni konutlar için de harekete geçti.

Esenbahçe Konutları'nda 750 YTL taksitle

Esenyurt'ta inşa edilen Esenbahçe Konutları'nda fiyatlar 82 bin YTL'den başlıyor ve 210 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında başvurular için son gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutları için başvurular yarın sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 2 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

TOKİ Tuzla III. Etap konutlarında son 3 gün

TOKİ'nin Tuzla III. Etap'ta orta gelir grubuna yönelik inşa edilen konutların başvuruları önümüzdeki Salı günü sona erecek.

1472 konutları Haberi

1472 konutları

Yapımı tamamlanan 1472 konut alanı için isim anketi düzenleyen Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ‘Çalar Saat’ programında tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya’nın “O konutlara Barış adı verilsin” adını gündeme alacaklarını söyledi. 

“NEDEN OLMASIN?”

Yaygın medya kadar yerel medyayı da ekranlara taşıyan tecrübeli gazeteci İsmail Küçükkaya, FOX TV’nin ‘Çalar Saat’ programında ekrana taşıdığı Batman Çağdaş’ın “Konutlara isim arayışı” manşeti, TOKİ emekliler konut üyeleri arasında kentte günün konusu oldu. Bölgedeki çatışmalı ortamın son bulmasına yönelik daha önce de kentte STK ve Oda temsilcileri ile bir araya geldiklerini söyleyen Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen; “Tecrübeli gazeteci sayın İsmail Küçükkaya’nın programında gündeme getirdiği isim bizi heyecanlandırdı, bize ilham kaynağı oldu. O modern konutlara neden ‘barış’ adını vermeyelim. İstağimiz de coğrafyamıza barış ve huzurun gelmesidir....